Loviseberg | Tumba

Favorit Dela

Tuna Gårdsväg

Möjlighet till nyproduktion i Loviseberg.

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att etablera sig i expansiva Botkyrka. I området Loviseberg finns en fastighet om cirka 25 000 kvm. Området har ett mycket bra kommunikativt läge bara cirka 2 mil från centrala Stockholm och enbart cirka 5 km från påfart till E4:an respektive cirka 3 km från väg 226. Tomten har en exploateringsgrad om 50% och maximal byggnadshöjd är cirka 12,6 meter. Planbestämmelsen säger industri, dock ej transportintensiv verksamhet (J). Kontakta gärna oss på Colliers International gällande era önskemål avseende ny lokal samt för mer information. Om Botkyrka: Botkyrka kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Tumba. Kommunen är belägen sydväst om Stockholm och nordost om Södertälje. Kommunen har cirka 93 000 innevånare (2018) och växer snabbt. Botkyrka har en ung befolkning, medelåldern är 37, 6 år. I kommunen finns cirka 5 000 arbetsplatser. Botkyrka kommun är den största arbetsgivaren med 5 500 anställda. Andra stora arbetsgivare är Alfa Laval Nordic AB och DeLaval International AB. Av kommunens 43 800 förvärvsarbetare har cirka 12 700 jobb i hemkommunen. Den öppna arbetslösheten är 4,9 procent (oktober 2018).
  • Total yta

    12500 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Loviseberg


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Johansson

Anders Johansson

anders.johansson@colliers.com

08-4 VISA NR 08-4012699

0709 VISA NR 0709-201791

Marknadsförs av Colliers International AB
collierslokaler.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tuna Gårdsväg

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör