Norra Hamngatan 36

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Luftigt kontor mitt i city

Välkommen till detta rymliga kontor om 190 kvm mitt i centrala Göteborg. Kontoret ligger lugnt beläget på tredje våningen i huset. Notera att förstabilden är en visionsbild, dock kan känslan på bilden skapas med väldigt enkla medel. Hiss finns. Denna lokal är del av vårt erbjudande där du kan få upp till 3 hyresfria månader vid tecknande av avtal. För fullständiga villkor och regler, se balder.se/yta eller kontakta oss.

Ytor

  • Total yta:

    190 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Närservice:

I området finns en stor variation av all tänkbar service. Några av stadens populäraste hotell samt flertalet restauranger ligger ett stenkast från entrén.

Kommunikationer

Med Brunnsparken, Centralstationen och Nordstan i direkt anslutning till fastigheten är läget optimalt för att färdas in-och utom staden. Nära tillgång till buss, spårvagn och tåg.
Norra Hamngatan 36

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder