GÖTEBORG

Favorit Dela

Norra Hamngatan 36

Luftigt kontor mitt i city.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  190 m²

 • Hyra:
Välkommen till detta rymliga kontor om 190 kvm mitt i centrala Göteborg. Kontoret ligger lugnt beläget på tredje våningen i huset. Notera att förstabilden är en visionsbild, dock kan känslan på bilden skapas med väldigt enkla medel. Hiss finns. För information om pris, tillträde och visning, vänligen kontakta oss så berättar vi mer.
 • Total yta

  190 m2


Omgivning

Närservice:

I området finns en stor variation av all tänkbar service. Några av stadens populäraste hotell samt flertalet restauranger ligger ett stenkast från entrén.

Kommunikationer:

Med Brunnsparken, Centralstationen och Nordstan i direkt anslutning till fastigheten är läget optimalt för att färdas in-och utom staden. Nära tillgång till buss, spårvagn och tåg.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

MR

Uthyrare

Maja Rang

leads.goteborg@balder.se

031- VISA NR 031-839414

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Norra Hamngatan 36

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör