Askim | Askim

Favorit Dela

Hantverksvägen 12

Butikslokal med bra skyltläge och parkering. Möjlighet att anpassa layout efter behov.

Beskrivning

Butikslokal om 185 kvm med strålande centralt läge i Sisjön. Ytan fördelas på en större öppenbutiksyta som kompletteras med ett mindre pentry samt WC. Strategiskt och bra skyltläge samt parkering i anslutning till fastigheten. I området finns flertalet stora butiker som t.ex. Colorama, Byggmax, Rusta, Arken Zoo osv. Mycket goda allmänna kommunikationer. Gångavstånd till hållplats Hantverksvägen som trafikerar busslinje 83, 84 och 186. Närhet till stora leder.
  • Total yta

    185 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hantverksvägen 12


Omgivning

Omgivning/natur:

Askim, ett expansivt område i sydvästra Göteborg, erbjuder en strategisk placering med spännande utvecklingsmöjligheter. Området ligger nära Sisjön Industriområde som har ett brett utbud av all önskvärd service. Säröleden, som går genom stadsdelen, gör det lätt att ta sig till och från området. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer då flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
lokalisera.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hantverksvägen 12

Om Lokalisera AB

En kontakt, hela utbudet! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör