Backa Bergö
| Hisings Backa

Favorit Dela

Backa bergögata 11

Kombilokal. totalt 356m2 fördelat på 202m2 lager/garage/lätt industri, med takhöjden 5m + 154 m2 kontor/omklädning/wc normal takhöjd (2.5-2.7m) + loft.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik

 • Hyra:

  Lämnas vid förfrågan

 • Kontrakt:

  3 årigt avtal, 9 månaders uppsägningstid

 • Storlek:

  386 m²

Läget är bra, området är välskött, grannarna trevliga och vi på Ytterbygg sköter fastighetsservice så ni kan koncentrerar er helt på er verksamhet! Både kontor och lager har stora öppna, flexibla ytor. Vi har också med vår Lokalanpassning möjlighet att anpassa lokalen efter era behov. Det sitter 1st port i lagerdelen (3,5X4m) och fiber är framdraget. Lättillgängligt med bil och lastbil.
 • Total yta

  356 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 173
Lager/Logistik 183
Övrigt 30
 • Ytbeskrivning

  Lagerdelen är 18 meter djup och 12m bred, en effektiv och ovanligt ljus yta eftersom den både har fönster ut mot gaveln på byggnaden, mot Backa Bergögata och ett takinsläpp.

Service och bekvämligheter


Ekonomi


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:45

Planlösning:

Kombilokal, kontor + lager. Lagerdelen har en takhöjd om ca 5 m, kontorsdelen består mestadels av öppen planlösning, det finns ett konferensrum, pentry, två toaletter, dusch och förråd.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

bil. lastbil


Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på när det är lunch eller ta hunden på liten promenad eller en lunch på uteserveringen.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, transportbolag, bilverkstad, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området råder gemensamma parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger med bilen når du Selma Lagerlövs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, golfbutik, hästbutik etc.

Kommunikationer:

Bussar stannar vid Exportgatan och vid motorvägsmotet.

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också skylta på byggnaden där lokalen finns. Det passerar mycket bilar även i området.

Vägbeskrivning:

Via E6: Ta avfart 78, Backadalsmotet, kör mot Stigs Center, fortsätt in i rondellen, ta 3:e avfarten i rondellen, därefter första till höger och du kör nu på Backa Bergögata.


Övrig information

Övrigt:

OBS! Ej Bilverkstad eller transportbolag.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Camilla Wall Engverth

Uthyrare

Camilla Wall Engverth

camilla.wall@ytterbygg.se

0303 VISA NR 0303-206045

0303 VISA NR 0303-206045

Marknadsförs av Ytterbygg AB
Rollsbovägen 25
44240 KUNGÄLV
ytterbygg.se
Backa bergögata 11

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg AB är ett familjeägt bygg- och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 40 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 150 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service och infrastruktur samt möjligheter att växa.

Fler annonser från denna annonsör