Backa Bergö | Hisings Backa

Favorit Dela

Backa bergögata 11

Kombilokal. totalt 356m2 fördelat på 202m2 lager/garage/lätt industri, med takhöjden 5m + 154 m2 kontor/omklädning/wc normal takhöjd (2.5-2.7m).

Beskrivning

Läget är bra, området är välskött, grannarna trevliga och vi på Ytterbygg sköter fastighetsservice så ni kan koncentrerar er helt på er verksamhet! Både kontor och lager har stora öppna, flexibla ytor. Vi har också med vår Lokalanpassning möjlighet att anpassa lokalen efter era behov. Det sitter 1st port i lagerdelen (3,5X4m) och fiber är framdraget. Lättillgängligt med bil och lastbil.
  • Total yta

    356 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 202
Kontor 154
  • Ytbeskrivning

    Lagerdelen är 18 meter djup och 12m bred, en effektiv och ovanligt ljus yta eftersom den både har fönster ut mot gaveln på byggnaden, mot Backa Bergögata och ett takinsläpp.

Service och bekvämligheter


Ekonomi


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:45

Planlösning:

Kombilokal, kontor + lager. Lagerdelen har en takhöjd om ca 5 m, kontorsdelen består mestadels av öppen planlösning, det finns ett konferensrum, pentry, två toaletter, dusch och förråd.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

bil. lastbil


Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på när det är lunch eller ta hunden på liten promenad eller en lunch på uteserveringen.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, transportbolag, bilverkstad, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området råder gemensamma parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger med bilen når du Selma Lagerlövs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, golfbutik, hästbutik etc.

Kommunikationer:

Bussar stannar vid Exportgatan och vid motorvägsmotet.

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också skylta på byggnaden där lokalen finns. Det passerar mycket bilar även i området.

Vägbeskrivning:

Via E6: Ta avfart 78, Backadalsmotet, kör mot Stigs Center, fortsätt in i rondellen, ta 3:e avfarten i rondellen, därefter första till höger och du kör nu på Backa Bergögata.


Övrig information

Övrigt:

OBS! Ej Bilverkstad eller transportbolag.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Camilla Engverth

Uthyrare

Camilla Engverth

camilla.engverth@ytterbygg.se

0303 VISA NR 0303-206045

0303 VISA NR 0303-206045

Marknadsförs av Ytterbygg AB
ytterbygg.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Backa bergögata 11

Om Ytterbygg AB

Familjeägda Ytterbygg AB är ett väletablerat västsvenskt företag som uppför, äger och hyr ut anpassade lokaler till små och medelstora företag. Vår verksamhet startade för över 30 år sedan. Genom en mycket aktiv fastighetsutveckling har vi byggt upp ett bestånd på 160.000 kvm framförallt i Storgöteborg. Vi hyr ut anpassade lokaler i attraktiva områden. Genom att vi äger både mark och fastigheter tar vi ansvar för såväl förvaltning som service. Det gör att vi kan tillgodose de mest skiftande behov. För oss är det viktigt att kunna möta de förväntning och önskemål som du som hyresgäst har. Det är en av grundförutsättningarna i vår verksamhet. Det ska kännas och märkas att man är hyresgäst hos Ytterbygg och att vi bryr oss om - oavsett om man hyr 20 kvm eller 20.000 kvm!

Fler annonser från denna annonsör