Linköping

Favorit Dela

Gasverksgränd 2

Centralt beläget kontor.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    260 m²

  • Hyra:
Nu kan vi erbjuda en spännande möjligheter för en ny hyresgäst i vårt kvarter Blandaren 18! Här finns ett centralt kontor på 260 kvm med ingång från Gasverksgränd att disponera enligt önskemål. Kontoret är strategiskt placerade mitt i mellan stadskärnan och resecentrum i moderna lokaler.
  • Total yta

    260 m2


Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Funktionella lokaler som passar all typ av kontorsverksamhet. Idag består kontoret av mindre säljkontor/enskilda rum men det finns stora möjligheter att öppna upp och skapa större landskap. Här tittar vi på den bästa lösningen för ert företags behov!


Omgivning

Omgivning/natur:

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.

Kommunikationer:

Nära gångavstånd till Linköpings resecentrum med tåg och bussförbindelser.


Övrig information

Övrigt:

KV Blandaren 18. En större fastighet inrymmande representativa kontorslokaler samt lägenheter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sarah Eklöf

Sarah Eklöf

Sarah.Eklof@castellum.se

+461 VISA NR +4613203453

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Gasverksgränd 2

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör