Åkermans väg 6 - 10

Berga , Eslöv
Spara Dela
Spara Dela
Yta

250 - 7 474 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Centralt läge i Eslöv, med anpassningsbara lokaler för kreativa lösningar.

Nu finns möjligheten att hyra i en stor fastighet i centralt läge i Åkermans Ingenjörsbyrå AB tidigare lokaler. En fastighet med stora anpassningsmöjligheter för kreativa lösningar. På Åkermans Väg 6 - 10 hittar ni flertalet kontorsrum, mötesrum, konferensrum och en stor föreläsnings/hörsal. Det finns även tillgång till stora lagerytor, verkstäder, omklädningsrum, dusch/tvättrum samt pentry. Fastigheten är uppdelad i 4 plan. Källare, entréplan, plan 1 och plan 2. På källarplan finns omklädningsrum, förråd, grupprum och WC. Vidare till entréplanet hittar vi stora lagerytor, verkstad och tvätthall. Det finns även kontorsrum, WC och en stor hörsal. Plan 1 och plan 2 finns flertalet kontorsrum som går runt hela lokalens ytterkanter där varje rum har fönster för optimalt ljusinsläpp. Våningsplanen har även flertalet mötesrum, konferensrum samt WC. Fastighetens totala uthyrningsbara yta är ca 7 474 kvm fördelat på 4 våningsplan. Men det går även bra att hyra mindre yta för att anpassa verksamheten efter era behov och önskemål. Den minsta uthyrningsbara ytan är kontorsdelen på entréplan som ligger till vänster om den stora lagerhallen. Kontorsytan är på ca 250 kvm. Det går även bra att hyra plan 1 & 2 separat där det finns flertalet kontorsrum. På entréplanet går det bra att hyra den stora lagerhallen separat alternativt de två mindre lagerhallarna samt kontorsdelen till vänster. Hörsalen kan hyras tillsammans med det två lagerytorna + kontor, eller gemensamt för flera hyresgäster. Möjlighet till snabbt tillträde finns då lokalen står hyresledig idag. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 250 7 474

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mörten 22

Byggår:

1973

Renoveringsår:

1996

Teknisk information

Takhöjd:

6 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga industriområde ligger i nordöstra delen av Eslöv med nära anslutning till Riksväg 113 och 17. Eslöv är en grön småstad där det finns goda kommunikationer i form av tåg och buss från Centralstation som tar er vidare genom hela Skåne. Kommunen har ett växande näringsliv och har en utvecklande roll i Öresundsregionen. Fastigheten ligger i ett industriområde med nära anslutning till både bostadsområdet och öppna åkerfält. På endast 10 minuters promenad tar ni er in till Eslöv Centralstation.

Närservice:

I närområdet till fastigheten finns industri, handel, mataffärer, skola och gym. Företag som Granngården, Bygg max, Willys, ÖB, Reklammerfabriken, Smidemek, Friskis & Svettis samt yrkeshögskolan m.m. Lunchmöjligheterna i området är Gourmetspecialisteerna, Röstånga Bröd, Chicos Gatukök, On-Uma Thai, Mc Donalds, Willys och ÖB. Det går även på 10 minuter att ta sig in till Eslöv centrum för ytterligare restaurangutbud.

Vägbeskrivning:

Från Eslöv Centralstation åker ni under järnvägsbron via Östergatan eller Trehäradsvägen. Från Östergatan åker ni rakt fram till Bruksgatan där ni tar vänster. Åk ca 200 meter på Bruksgatan så hittar fastigheten på höger sida. Från Trehäradsvägen tar ni fjärde avfarten i rondellen till Kvarngatan, första avfarten i rondellen på Östergatan och sen vänster på Bruksgatan så hittar ni fastigheten på höger sida. Från Riksväg 113 söderifrån åker ni mot Eslöv tar tredje avfarten i rondellen på Ringsjövägen som övergår till Östergatan. ta sen Höger på Bruksgatan. Från Riksväg 113 norrifrån åker ni mot Hörby, Malmö och Eslöv Industri ta tredje avfarten i rondellen. Åk på Riksväg 17 fram till Harjagersvägen där ni tar höger sen första vänster in på Bruksgatan som tar er vidare till fastigheten.

Kommunikationer

Bil: Från Eslöv Centralstation åker ni under järnvägsbron via Östergatan eller Trehäradsvägen. Från Östergatan åker ni rakt fram till Bruksgatan där ni tar vänster. Åk ca 200 meter på Bruksgatan så hittar fastigheten på höger sida. Från Trehäradsvägen tar ni fjärde avfarten i rondellen till Kvarngatan, första avfarten i rondellen på Östergatan och sen vänster på Bruksgatan så hittar ni fastigheten på höger sida. Från Riksväg 113 söderifrån åker ni mot Eslöv tar tredje avfarten i rondellen på Ringsjövägen som övergår till Östergatan. Ta sen Höger på Bruksgatan. Från Riksväg 113 norrifrån åker ni mot Hörby, Malmö och Eslöv Industri ta tredje avfarten i rondellen. Åk på Riksväg 17 fram till Harjagersvägen där ni tar höger sen första vänster in på Bruksgatan som tar er vidare till fastigheten. Buss: Ca 300 meter från fastigheten finns det närmaste busshållplatserna. Buss 1 som stannar på Fiskaregatan och Buss 474 som stannar på Bergaskolan. Tåg: Centralstationen ligger ca 1 km bort från fastigheten. Där kan du ta dig vidare med både buss och tåg till resten av Skåne på ett smidigt sätt. Cykel och gångväg: Det är lätt att transportera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten. En promenad på ca 10 minuter och cykel 5 minuter bort.
Åkermans väg 6 - 10

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

13130 Nacka

www.nordicpm.se

Fler från Nordic PM AB