HELSINGBORG

Favorit Dela

Gustav Adolfs Torg 6

Stora och ljusa kontorsytor på söder.

Beskrivning

Mitt på Gustav Adolfs Torg hittar ni detta rymliga kontor med ljusa rum i varierande storlek, flera av rummen har indraget vatten. Beläget på söder med närhet till mat, shopping och aktiviteter. Anpassning av lokal efter behov är möjlig. Välkommen att kontakta oss vid intresse och för visning.
  • Total yta

    339 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 271 339

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, gallerian Söderpunkten, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer:

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och garage.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

ME

Förvaltare

Mattias Eriksson

leads.helsingborg@balder.se

042- VISA NR 042-172138

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gustav Adolfs Torg 6

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör