Angereds Industriby
| Angered

Favorit Dela

Spadegatan 9

Nu finns en ledig utbildningslokal på 733 kvadratmeter i Angered. Lokalen ligger i markplan och är fördelad på två våningar. Hiss finns.

 • Kategori:

  Övrigt

 • Hyra:

  700 kr/m²/år

 • Storlek:

  733 m²

Angereds Industriby invigdes 1978. Anläggningen ritades av White Arkitekter och bestod då av 11 660 kvadratmeter fördelade på sex industrihallar. Sedan dess har området expanderat, bland annat genom uppförandet av Angereds Företagsby 1989. Under de senaste åren har samtliga fasader i Angereds Industriby renoverats. I dag rymmer industribyn en mix av verksamheter inom utbildning, restaurang, måleri och post.
 • Total yta

  733 m2


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

700


Utförande

Fastighetsbeteckning:

95:1

Byggår:

1978

Planlösning:

Lokalen ligger i markplan och är fördelad på två våningar. Hiss finns.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Industribyn ligger ett stenkast från både Angeredsleden och Angereds centrum med närhet till skog och natur.

Närservice:

I Angereds Industriby och Företagsby finns restauranger och annan service. I närliggande Angereds Centrum går det även att hitta café, restauranger, butiker och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer:

Bredvid industribyn finns busshållplatsen Spadegatan som trafikeras av buss 71, 74, 179 och 401. Det går också bra att ta sig med bil till platsen via Angeredsleden som ligger alldeles i närheten. Parkeringsmöjligheter finns utanför lokalen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jasmin Augustsson

Fastighetsförvaltare

Jasmin Augustsson

jasmin.augustsson@higab.se

031- VISA NR 031-368 53 81

Marknadsförs av Higab
Box 5104
40223 Göteborg
higab.se
Spadegatan 9

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Fler annonser från denna annonsör