City | Stockholm

Favorit Dela

Drottninggatan 91

En modern och effektiv lokal. Utsikt mot Rådmansgatan/Drottninggatan. Tillgång till stor fin terrass.

Beskrivning

Fantastisk fin rationell lokal på Drottninggatsbacken invid Tegnérlunden. I entrén Drottninggatan 89 finns en gemensam receptionen där du bland annat kan boka konferensrum, köpa en Cappuccino eller en enklare lunch. Du kan även ansluta ditt företag till olika typer av företagstjänster. I den nedre delen av fastigheten finns cykelrum, omklädningsrum, garage och förråd. Lasthiss går från garage och källare rakt in i lokalen.
  • Total yta

    625 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Barnhusväderkvarnen 36

Våningsplan:

7

Planlösning:

En mycket fin lokal med mycket ljusinsläpp. Utsikt mot Rådmansgatan/Drottninggatan. Idag har lokalen en öppen planlösning.


Omgivning

Omgivning/natur:

Drottninggatsbacken anses av många vara en av Stockholm citys mest personliga och genuina kvarter. Boende samsas med kontor, butiker, restauranger och caféer som är väletablerade. Här har du nära till allt och Kungsgatan, Sveavägen och Hötorget ligger endast några minuter bort.

Närservice:

Du kommer garanterat att hitta många favoriter i dina nya kvarter, för både luncher och after work. Här finns ställen som Köttbaren, Grill, Pizza Hatt där hjärnorna bakom Cheap Monday gör pizzor på surdeg, Kafé Esaias där du kan dricka världens tredje godaste Espresso, Bierhaus och Rolfs Kök. Dessutom har du synnerligen goda konferensmöjligheter - City Conference Center, Clarion Sign Hotel samt Drottninggatan 89 som ligger i samma fastighet. Eller varför inte börja morgonen med några längder på Centralbadet innan du går till kontoret?

Kommunikationer:

Drottninggatsbacken ligger i närheten av t-banans gröna linje, vid stationerna Rådmansgatan och Hötorget. Bussar finns runtom i närkvarteren och Centralstationen ligger dessutom på bekvämt promenadavstånd.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johanna Andersson

Uthyrare

Johanna Andersson

johanna.andersson@fabege.se

08-5 VISA NR 08-556 747 28

070- VISA NR 070-819 81 34

Marknadsförs av Fabege AB
fabege.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Drottninggatan 91

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör