GÄVLE

Favorit Dela

Norra Kungsgatan 11

Stor fin sekelskiftslägenhet.

Beskrivning

Rymlig sekelskifteslägenhet belägen i det anrika Gevalia Palatset mitt i centrala Gävle. Lägenheten finns på plan två och har 5 rok fördelat på 260 kvm. Lägenheten har tre balkonger, en balkong i söderläge mot Nygatan samt två balkonger i österläge mot Norra Kungsgatan. Lägenheten har hög takhöjd och med många fina bevarade sekelskiftesdetaljer. Hyra: 18 200 kr / mån.
  • Total yta

    260 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Belägen mitt i centrum med direkt anslutning till Stortorget, där du finner restauranger, handel och övrig service. Du har även den omtyckta Boulongerskogen inom gångavstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger precis vid resecentrum. Busshållplatser för samtliga busslinjer som åker genom centrum finns inom ett par minuters gångavstånd. Gävle tågstation ligger endast fem minuters promenad bort.


Övrig information

Övrigt:

Anrik kulturminnesmärkt fastighet, det så kallade Gevaliapalatset. Rymmer butik, kontor och bostäder. Det finns en friskvårdsanläggning i fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AH

Ann-Sofie Hedlund

ann-sofie.hedlund@castellum.se

+462 VISA NR +4626681903

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Norra Kungsgatan 11

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör