Köpmansgatan 31

Timrå , Timrå
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

627 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking
  • Övrigt

Här erbjuds en trivsam kontorslokal mitt i centrala Timrå med all tänkbar service runt hörnet.

Härligt läge som bjuder på en fin vy över torget. Här finns nu en hyresledig lokal om 627 kvm med närhet till det mesta som Timrå centrum har att erbjuda. Ytorna har nyttjats för vårdverksamhet, men lokalen är anpassningsbar för flera olika användningsområden och kan även användas exempelvis för kontor, utbildning, mottagning eller showroom. Lokalytan är främst rumsindelad och passar för flertalet verksamheter. Det finns ett eget kök, 7-8 bra arbetsrum samt större samlingsrum/konferensrum/kontorslandskap. I samband med uthyrningen finns goda möjligheter till anpassning av loklalen och fastigethen erbjuder mycket fina parkeringsmöjligheter precis intill bygganden. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Ytor

  • Total yta:

    627 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vivsta 4:69

Våningsplan:

5

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt i centrala Timrå med all tänkbar service inom gångavstånd. Här är det nära till goda kommunikationer så som buss och tåg, båda nås inom kortare gångavstånd.

Närservice:

Timrå erbjuder all service som kan förväntas av en stad i denna storleksordning. Här finns ett samlat utbud av butiker och restauranger i stadskärnan, tillsammans med banker, sjukvård och skolor mm.

Kommunikationer

Bil: Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till bygganden. Åker du 10-15 minuter, i sydlig eller nordlig riktning på E4:an, kommer du till Sundsvall respektive Härnösand. Buss: Närmsta busshållplats finns direkt utanför byggnaden på Köpmansgatan och trafikeras av både linje 120, 631 samt 78. Tåg: Tågstationen ligger mitt i centrala Timrå och är belägen ett par hundra meter från loklen. Från Stockholm med SJ tar resan ca 4 h och sträckan mellan Sundsvall och Timrå trafikeras med buss. Flyg: Läget på lokalerna erbjuder utmärkta kommunikationer dels genom sin närhet till E4:an men också genom flygplatsen som bara ligger 8-9 km norr ut.
Köpmansgatan 31

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

13130 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB