Tjörröd
| Höganäs

Favorit Dela

Verkstadsgatan 11

Nu finns möjligheten att etablera butik i attraktivt handelsområde i Höganäs.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  140 m²

 • Hyra:
På Verkstadsgatan 11 finner ni en rymlig butikslokal i attraktivt handelsområde i Höganäs. Butiken bjuder på ljusa fräscha ytskikt med ett stort lunchrum, pentry samt WC. Lokalen förses med två stora fönsterpartier från golv till tak samt en glasad dörr för optimalt ljusflöde. Till butiken finns både trappa och ramp för att lätt kunna ta emot olika leveranser och transporter. Vägg i vägg ligger ytterligare en vakant butikslokal om 187 kvm. Lokalytorna är flexibla och går att sammanslå för en ännu större etablering. I denna lokal finns lunchrum/förråd samt pentry och WC. Lokalen står hyresledig idag, vilket möjliggör snabbt tillträdde till ytan. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!
 • Total yta

  140 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tjörröd 6:13

Byggår:

2007


Teknisk information

Takhöjd:

3 m


Omgivning

Omgivning/natur:

Tjörröds industri och handelsområde ligger i Norra delen av Höganäs. Som ursprunligen är ett fiskeläge och gruvindustri för brytning av kol med närhet till havet. Fastigheten ligger i ett större outlet och industriområde med flertalet butiker. Det är lätt att ta sig till fastigheten via riksväg 111 och 112 .

Närservice:

I närområdet finns det till största del outletbutiker, matbutiker, bilverkstad och återvinningcentral. Ärtan och Bönan ligger även i närheten som är erbjuder en härlig promendsträcka i skogen med fin natur och grillplats. Företag som keramikfabriken, Höganäs energi, BoxinBAG & CO, Iittala outlet, Orrefors Kosta Boda, Mölle Fiskrökeri, Lager 157 och Tidningsbärarna ligger i området. Lunchresturanger i området är bl.a. Pannkaksladan lite längre bort på Vetrkstdasgatan. Garage bar, Höganäs Saluhall, Jourpizza och Aquarius Pub, Cafe Bistro och Phhunn Thai.

Kommunikationer:

Bil: Från de två stora Eropavägarna E4 och E20 åker ni mot Höganäs på riksväg 111 eller 112 mot industri och handelsområdet i Tjörröd. Från Kullagatan tar ni höger in på Gärdesgatan och första vänster in på Verkstadsgatan och ni hittar fastigheten på vänster sida. Buss: Ca 100 m från fastigheten finns buss 201 hållplats Verkstadsgatan (Höganäs Sporthall - Höganäs Långaröd). På Kullagatan hittar ni även buss 222 (Mölle busstation - Höganäs Stadshuset) och 223 (Arild bussplats - Höganäs Stadshuset) hållplats Sandflyget som ligger ca 400 meter från fastigheten. Flyg: Södra Höganäs i långaröd finns en liten flygplats på Sjöcronavägen. Cykel och gångväg: Det är lätt att transpotera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten som ligger ca 2 km från centrum.

Vägbeskrivning:

Från de två stora Europavägarna E4 och E20 åker ni mot Höganäs på riksväg 111 eller 112 mot industri och handelsområdet i Tjörröd. Från Kullagatan tar ni höger in på Gärdesgatan och första vänster in på Verkstadsgatan och ni hittar fastigheten på vänster sida.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hannah Eriksson

Uthyrare

Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-4271166

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Verkstadsgatan 11

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör