HALMSTAD

Favorit Dela

Pilefeltsgatan 71

Butikslokal med lager i ett bra läge!

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik

  • Storlek:

    1 870 m²

  • Hyra:
Stor butiksyta med entresolplan för kontor.
  • Total yta

    1870 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen nära Laholmsvägen i Trade Center/Högskoleområdet. Fastigheten är en handelsfastighet belägen i nära anslutning till Kvarteret Baertling, Högskoleområdet, ett kvarter i tillväxt som kännetecknas som Halmstads kunskaps- och näringslivscentrum.

Närservice:

I närheten av fastigheten finns restaurang, Ica Maxi samt bensinstation. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer:

Närmsta busshållplats ligger precis utanför fastigheten där busslinje 63 ger god förbindelse till Halmstad centrum och tågstation. Fastigheten ligger i nära anslutning till E6/E20.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mona Magnusson

Mona Magnusson

mona.magnusson@castellum.se

+467 VISA NR +46766342002

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Pilefeltsgatan 71

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör