Timrå
| Timrå

Favorit Dela

Köpmansgatan 31

Här erbjuds en trivsam kontorslokal mitt i centrala Timrå med all tänkbar service runt hörnet. Högt läge med en egen privat terass tillhörande lokalen.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    73 m²

  • Hyra:
Näst högst upp i huset med en fin vy över torget finns nu en hyresledig kontorslokal. Kontorsytan är uppdelad mellan två rum. Det ena bjuder på ett öppet kontorslandskap med utgång till den egna terassen och det andra består av pentry/personalrum. I samband med uthyrningen kommer lokalen utrustas med en ny wc enligt bifogad ritning. Goda parkeringsmöjligheter precis intill bygganden. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.
  • Total yta

    73 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vivsta 4:69

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt i centrala Timrå med all tänkbar service inom gångavstånd. Här är det nära till goda kommunikationer så som buss och tåg, båda nås inom kortare gångavstånd.

Närservice:

Timrå erbjuder all service som kan förväntas av en stad i denna storleksordning. Här finns ett samlat utbud av butiker och restauranger i stadskärnan, tillsammans med banker, sjukvård och skolor mm.

Kommunikationer:

Bil: Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till bygganden. Åker du 10-15 minuter, i sydlig eller nordlig riktning på E4:an, kommer du till Sundsvall respektive Härnösand. Buss: Närmsta busshållplats finns direkt utanför byggnaden på Köpmansgatan och trafikeras av både linje 120, 631 samt 78. Tåg: Tågstationen ligger mitt i centrala Timrå och är belägen ett par hundra meter från loklen. Från Stockholm med SJ tar resan ca 4 h och sträckan mellan Sundsvall och Timrå trafikeras med buss. Flyg: Läget på lokalerna erbjuder utmärkta kommunikationer dels genom sin närhet till E4:an men också genom flygplatsen som bara ligger 8-9 km norr ut.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Köpmansgatan 31

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör