HELSINGBORG

Favorit Dela

Kullagatan 23

Butikslokal på bästa läge i centrala Helsingborg.

Beskrivning

Butikslokal en våning upp på Sveriges äldsta gågata, Kullagatan i Helsingborg. Butiksyta om 937kvm och lageryta om 125kvm. Välkommen att kontakta oss för visning! Följ länk för digital visning: https://my.matterport.com/show/?m=4mUXPNS1fXM
  • Total yta

    1062 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Centrum sträcker sig mellan Stadsparken i söder och Margaretaplatsen i norr. Kullagatan är Sveriges äldsta gågata, ett stråk med historisk och kulturell bebyggelse. Kullagatan ligger i anslutning till Stortorget där Terasstrapporna leder dig upp till Slottshagsparken, där det gamla försvarsvakttornet Kärnan finns med utsikt över till våra grannar i Helsingör.

Närservice:

I området finns ett stort utbud av butiker, caféer, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer:

Knutpunkten ligger på 5 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och parkeringshus.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

ME

Förvaltare

Mattias Eriksson

leads.helsingborg@balder.se

042- VISA NR 042-172138

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kullagatan 23

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör