Hammarby Sjöstad
| Stockholm

Favorit Dela

Hammarby Fabriksväg 43

Yteffektiv kontorslokal med öppen planlösning i modernt skick med gott om fönster!

  • Kategori:

    Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    179 m²

  • Hyra:
  • Total yta

    179 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Korphoppet 1

Byggår:

1949

Våningsplan:

7 av 8

Planlösning:

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor! Rymlig kontorslokal med öppen planlösning i nyrenoverat skick. Lokalen har en öppen planlösning, 2 wc, pentry med en härlig lunch/pausyta, mötesrum för 16-18 p baktill med draperi samt forcerad ventilation och gott om ljusinsläpp från fönster runt om i lokalen. Lokalen ger plats för upp till ca 15 arbetsplatser. Inflytt Q1 2020.


Omgivning

Omgivning/natur:

Läget i Hammarby Sjöstad gör att du som hyresgäst har nära till det mesta. Här finns gott om trevliga restauranger och annan service, till exempel butiker, träningsanläggningar, vårdcentral, apotek och bank. Det är också nära till Hammarby kaj, där du kan njuta av båtlivet med en kaffe i handen eller ta en härlig promenad på lunchen.

Närservice:

I Hammarby finns det gott om restauranger, träningsanläggningar, en hel del butiker samt post och banker. Närbelägna köpcentrum är Sickla, Globen, Forum och Ringen.

Kommunikationer:

Det är lätt att ta sig hit. Tvärbanan och bussarna stannar vid hållplatsen Luma. Det är också nära till t-banan vid Gullmarsplan. Föredrar du att cykla finns både cykelställ på gatan och i garaget. Du som kommer med bil kan parkera på gatan eller i fastighetens garage. En fin start eller avslutning på dagen är också att ta båten M/S Emelie, som går mellan Luma brygga, Barnängsbryggan på Södermalm, Djurgården och Nybrokajen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MS

Uthyrare

Magnus Smedmark

magnus.smedmark@fabege.se

0727 VISA NR 0727118460

Marknadsförs av Fabege AB
Box 730, Pyramidvägen 7
16927 Solna
fabege.se
Hammarby Fabriksväg 43

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör