Astraallén 10-12

Gärtuna , Södertälje
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 400 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Nu finns möjligheten att hyra flertalet kontorsrum med bra ljusinsläpp. Nära anslutning till E4:an.

På Astraallén 10-12 finner ni en kontorsbyggnad om 1 400 kvm. Kontoret erbjuder flertalet kontorsrum, konferensrum och pausrum. Rymliga gemensamma utrymmen men stora fönsterpartier som förser utrymmet med bra ljusinsläpp. Lokalen bjuder på fräscha rum med ljusa ytskikt. Kontorsbyggnaden ligger sammankopplad med huvudbyggnaden där det finns bra med tillgång till analyslabb, lastkaj och ytterligare kontor. Det går bra att hyra en mindre del av lokalen på ca 700 kvm. Återkom så tittar vi närmare på det. Möjlighet till snabbt tillträde finns då lokalen står hyresledig idag. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    1400 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gärtuna 3:2

Byggår:

1988

Planlösning:

Lokalen är utformat med 46 kontorsrum, stora konferensrum samt kopieringsrum och skrivarrum. Kontorsrummen går runt hela lokalens ytterkanter där varje rum har fönster för optimalt ljusinsläpp. Längst med kontorsrummen går kontorskorridorer på vardera sida av rummen som öppnas upp till gemensamma allrum. Kopieringsrum samt skrivarrum, grupprum och ett av konferensrummen är placerade i mitten av lokalen. Det finns även tillgång till pentry, städrum, kapprum och WC. Från lokalens entré rakt fram ligger det stora allrummet/pausrummet där flertalet sittplatser finns och utgång till den gemensamma innergården.

Omgivning

Omgivning/natur:

Gärtuna är ett stort industriområde som är beläget ca 3,6 kilometer sydost om Södertälje Centrum. Området domineras tikl största del i dag av Aztra Zeneca. Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum - infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig här. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

Närservice:

Morabergs handelsområde nås inom 5 minuter med bil där stora elektronikkedjorna finns, tillsammans med bland annat bygghandel så som JULA och K-rauta. Södertäljecentrum ligger ca 8-10 min bort. Där hittar ni ett större resturangutbud. Idrottsanläggning med inomhushall (Östertälje IP) samt fotbollsplaner finns 3 min från Gärtuna.

Kommunikationer

Bil: Från Stockholm tar det ca 30 - 40 minuter med bil via Europaväg E4 samt E20. Tåg: Södertälje station (Pendeltåg) ca 1,5 km till Astraallé 8. Med buss är restiden vidare till Gärtuna ca 5 min. Buss: Busshållplats finns inom 50 meter från fastigheten och trafikeras av bussarna 756 & 761. Restiden från Södertälje centrum är ca 20 min. Flyg: Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme: Arlanda, Skavsta och Bromma. Cykel: Cykelbanor finns och det tar cirka 20 min att ta sig mellan Gärtuna och Södertälje centrum.
Astraallén 10-12

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB