MALMÖ

Favorit Dela

Hyllie Allé 40

Korsningen där arbetsdagen möter livet. Peab tillsammans Wingårdhs arkitekter står bakom The Corner, det nya kontorshuset mitt i Hylliesmeten.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  2023-01-01

 • Storlek:

  362 m²

 • Hyra:
Men det är mycket mer än den inbjudande arkitekturen som gör The Corner till en mötesplats för såväl kollegor och kunder som förbipasserande. Entrén välkomnar aktningsfullt och ståtligt med sin levande atmosfär, och den tillhörande restaurangen gör lunchvalet enkelt och AW:n nära. Här hittas även en prunkande innergård som nästintill toppas av två frodiga takterrasser med möjlighet för både mingel och små molnfria stunder som ger extra energi till hela arbetslivet. På våning 4 och med utsikt mot The Point och hotellet finns det möjlighet att hyra 362 effektiva kvm. Tillsammans med arkitekten ritar vi in ert företags behov och stil och skapar ett kontor att trivas i. Vi gör arbetsplats för era unika önskemål. The Corner har en modern urban gestaltning och innefattar totalt 6900 kvm fördelat på 7 våningsplan. Varje våningsplan är ca 1200 kvm och det går att bygga interntrappa mellan våningsplanen om så önskas. I källaren finns 46 parkeringsplatser samt möjligheter för cykelparkering och omklädnad/dusch. Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert team bäst. Och följer er i varje steg på vägen mot en inspirerande miljö som rymmer lika mycket bränsle för kreativitet, som trivsamt lugn och arbetsro. Vill ni ha många mötesrum, cellkontor – eller trivs ni bäst i öppna kontorslandskap? Det bestämmer ni. Välkommen till The Corner – möjligheter från varje vinkel. Kontakta mig så berättar jag mer hur The Corner kan vara ert nästa steg.
 • Total yta

  362 m2


Utförande

Byggår:

2021

Våningsplan:

4

Planlösning:

Flexibla kontorsytor som anpassas efter hyresgästens behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

På en av de sista riktigt bra tomterna kvar vid Hyllie station kommer kontorsfastigheten The Corner uppföras. Här sitter ni vardagseffektivt med närhet till såväl Hyllie station, Emporia och Arenan. På andra sidan gatan ligger Quality Hotel som även erbjuder stora konferensmöjligheter.

Närservice:

Allt utbud som finns inom räckhåll gör detta till en mycket vardagseffektiv plats. Emporia erbjuder allt du behöver inom handel, service, och restauranger. Arenan bjuder på trevliga evenemang och konserter. Stadsdelen Hyllie har blivit Malmös andra centrum och är fortfarande under stark expantion. Utbudet växer mer och mer för varje dag.

Kommunikationer:

Från The Corner tar det max 1 min att gå till Hyllie Station och därifrån tar du dig vidare till till kastrup 11 min, Triangeln 4 min och Malmö Central 7 min. Hyllie når du även enkelt med bil, buss eller cykel.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jenny Wohlfart..

Jenny Wohlfart..

jenny.wohlfart@cbre.com

0731 VISA NR 0731- 498 437

0731 VISA NR 0731- 498 437

Marknadsförs av CBRE
Nordenskiöldsgatan 24
21119 Malmö
cbre.se
Hyllie Allé 40