Vasastan
| Stockholm

Favorit Dela

Frejgatan 87

Kontorslokal med många möjlighter i populärt område!

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  2020-02-01

 • Storlek:

  300 m²

 • Hyra:
Välkommen till ett mångsidigt kontor i ett attraktivt läge i Vasastan. Här finns en trivsam innergård. Lokalen är ljus med en större öppen yta med pentry i entréplan, samt fönster mot innergård. Kontorsrum finns både på BV och övre våningsplanet, vilket skapar en bra balans. På nedre plan finns goda mötesmöjligheter samt även flera duschar och omklädningsrum. Direkt access till garage och utgång mot gatan. En våning upp finns ett par mysiga kontorsrum med fönster mot gatan eller innergården. Här finns även WC. Möjlighet finns att hyra garageplats. Vänligen kontakta oss för visning!
 • Total yta

  300 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gullvivan 17

Planlösning:

Tre plan. Källare plus litet övre plan med två kontorsrum samt liten toalett. I källaren finns dusch och omklädningsrum. Dörr mot garage.


Omgivning

Omgivning/natur:

I närheten ligger det nya Odenplan, en av Sveriges största knutpunkter för kommunikationer, en given plats för affärer och personliga möten! Odenplan förädlas med nya restauranger, caféer och handel. Några minuters promenad till Stockholms Stadsbibliotek och natursköna Observatorielunden. När våren är här så kopplar du av med en skön lunch i någon av de härliga parkerna runt omkring eller någon av de många uteserveringarna i Vasastan.

Närservice:

All tänkbar service och bekvämlighet finns i närområdet. Restauranger, cafér, banker, post, apotek och läkarhus. Även bra shopping med ett stort utbud av butiker.

Kommunikationer:

Odenplan inom fem minuters promenad. Härifrån går bussar, gröna linjens tunnelbana, och med tiden kommer även Citybanan avgå härifrån vilket ger otroliga kommunikationsmöjlighet i framtiden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Cecilia Hultberg

Leasing Manager

Cecilia Hultberg

cecilia.hultberg@newsec.se

0768 VISA NR 0768715007

0768 VISA NR 0768715007

Marknadsförs av Newsec
Stureplan 3, Box 7795
10396 Stockholm
newsec.se
Frejgatan 87