Archimedesvägen 1-3 - Butik
Archimedesvägen 1-3 - Butik
Archimedesvägen 1-3 - Butik
Archimedesvägen 1-3 - Butik

Bromma

Favorit Dela

Archimedesvägen 1-3

Butik/ showroom med stora skyltfönster och goda inlastningsmöjligheter.

Beskrivning

Den 1 mars 2020 blir denna fina butik/ showroom med lager, mitt i Mariehäll ledig. Lokalen har en egen entré för besökare med stora skyltfönster som ger ett bra ljusinsläpp och god exponering. Generös takhöjd och öppen planlösning ger lokalen en ljus och luftig atmosfär. Lokalen har tillgång till lasthus som ger mycket goda lastmöjligheter för in- och utleveranser.
  • Total yta

    1000 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

I Mariehäll möter du en blandning av nya och gamla kontor samt butiker. Utmed Bällstaån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer och service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. För dig som arbetar här finns möjlighet att hyra rörliga tillstånd. Det finns även besöks- och kundparkering i området. För mer information, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer:

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan passerar genom Mariehäll och stannar på hållplats Karlsbodavägen. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbybergs Centrum med pendeltåg, tunnelbana och bussar ligger inom gångavstånd. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.


Övrig information

Övrigt:

Här har Castellum omvandlat ett tidigare färskvarulager till ett modernt handelshus med starka varumärken. Gott om parkeringsplatser och närhet till både stan och Bromma Blocks har gjort att många av de stora kedjorna valt att etablera sig här.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Archimedesvägen 1-3

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör