Arlanda | Stockholm-Arlanda

Favorit Dela

Tornvägen 17A

Nyproducerade och moderna kontorsytor finns nu tillgängligt vid Arlanda Airport! Välkommen på visning!

Beskrivning

Här har du ett drömläge för ditt kontor med hela världen runt hörnet! Nybyggt miljöcertifierat kontorshus med ett optimalt läge alldeles intill Arlanda Airport, med direkt access till flygplatsens terminaler, kommunikationer, hotell och all tänkbart serviceutbud. Ett kontor här möjliggör en närhet till både Stockholm och Uppsala - och framförallt en närmare länk till kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen. Välkommen på visning!
  • Total yta

    2700 m2


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet att hyra parkering i närområdet.

Närservice:

United Spaces Arlanda Airport är belägen precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att ni har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Kommunikationer:

In till Stockholm City tar det bara 18 minuter med Arlanda Express. Det tar lika kort tid att ta pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter når du snabbt och smidigt med bil, pendeltåg och buss. Även Flygbussarna är ett alternativ för många av flygplatsens medarbetare. På bekvämt pendlingsavstånd finns även orter som Enköping, Västerås och Gävle, som SJ trafikerar med sina regionaltåg. Till London flyger du på 2,5h, Amsterdam ligger endast 2h bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.

Skyltläge:

Det finns möjligheter att skylta på fasaden om så önskas.


Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Victor Segerström

Associate Leasing Stockholm

Victor Segerström

victor.segerstrom@croisette.se

08-1 VISA NR 08-15 92 44

+46 VISA NR +46 73-534 69 79

Emil Lötbom

Head of Leasing Sthlm

Emil Lötbom

emil.lotbom@croisette.se

08-1 VISA NR 08-15 92 44

+46 VISA NR +46 728 85 30 85

Marknadsförs av Croisette Real Estate Partner
croisette.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tornvägen 17A

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner erbjuder omfattande analys och värdering, lokaluthyrning och transaktionsrådgivning avseende kommersiella fastigheter, flerbostadshus och mark. Croisette består av professionella och drivna fastighetskonsulter med huvudkontor i Malmö.

Fler annonser från denna annonsör