Strandgatan 1, Centrum, Halmstad, Halmstad - Kontorshotell
Planlösning hela kontorshotellet
Strandgatan 1, Centrum, Halmstad, Halmstad - Kontorshotell
Stadskarta

Centrum, Halmstad | Halmstad

Favorit Dela

Strandgatan 1

Kontorshotell invid Tullkammarkajen.

Beskrivning

Välkommen till Strandgatan 1-3. Här finns ett trevligt rum på kontorshotell med ett av Halmstads mest attraktiva lägen invid Tullkammarkajen och Centralstationen. Ta gärna båten till jobbet och lägg till vid kajen precis utanför kontoret. Serviceutbudet i området är mycket bra med trevliga restauranger. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    13 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Halmstad 2:49

Renoveringsår:

2014

Våningsplan:

3

Planlösning:

Kontorsrum i kontorshotell avsett för en person. Det finns tillgång till gemensamt pentry och konferensrum. I hyran ingår kaffe, tillgång till konferensrum, skrivare och trådlöst internet.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

I anslutning till fastigheten finns Centralstationen med kiosk och restauranger. På bara ett par minuters promenad når ni Halmstads centrum.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationer. Med resecentrum som närmsta granne kan man enkelt pendla från hela Halland och Småland. Det finns även stadsbusstrafik intill i den nybyggda bussterminalen. Det tar bara 5-10 minuter att promenera utmed Nissan in till centrum. Väljer man att ta båten till jobbet, går det att lägga till på kajen alldeles utanför byggnaden. Det är inte många kontor som har den möjligheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ervin Mezei

Ervin Mezei

ervin.mezei@klovern.se

010- VISA NR 010-482 77 53

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Strandgatan 1

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör