Kungsholmen
| Stockholm

Favorit Dela

Hantverkargatan 12

Fin lokal med mycket bra skyltläge i en vacker byggnad.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt ök

 • Storlek:

  68 m²

 • Hyra:
Lokalen ligger en trappa ner och har ett stort fint fönster med bra ljusinsläpp. Här finns plats för ca 5 arbetsplatser, mötesrum, pentry, toalett. Utanför lokalen finns det trevliga sittplatser för möten, fika och lunch på den trevliga innergården. Fiber i fastigheten. Mycket bra kommunikationer med närhet till tunnelbanestation Rådhuset. Till T-centralen tar tåget endast två minuter. På T-centralen finns tunnelbanans alla linjer, bussar, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express samt flygbussar. I området går också ett flertal bussar, bland annat passerar buss 53 och stomnätsbuss 3, men även buss 50, 54 och 61 alldeles i närheten, samt stomnätsbuss 1 i närområdet. INGEN ÖVERLÅTELSEAVGIFT!
 • Total yta

  68 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bananen 3

Byggår:

1911


Omgivning

Närservice:

I området finns det gott om caféer, restauranger och butiker. Vid Kungsholmstorg finns det Systembolag, Apotek, banker och matbutiker. En promenad på 5 minuter tar er till city.

Kommunikationer:

T-bana: T-bana Rådhuset på någon minuts promenad bort Buss: Stomnätsbussarna 1 och 3 men även buss 50,53,54,61, Tåg: Centralstationen


Övrig information

Övrigt:

Vackra promenadstråk utefter Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken ligger i området.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MC

Marcus Christenson

marcus.c@newproperty.se

0707 VISA NR 0707740709

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Hantverkargatan 12

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör