Jordbro Industriområde
| Jordbro

Favorit Dela

Rörvägen 12

Projektfastighet som ger en unik möjlighet att skräddarsy lager, logistik och kontor efter just era behov!

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik

 • Tillträde:

  2021-01-01 Enl. överenskommelse

 • Storlek:

  10 000 m²

 • Hyra:
Projektfastighet som kan skräddarsys efter behov och önskemål. I Jordbro Industriområde, strax söder om Stockholm City, finns denna fastighet med mycket effektiva ytor för lager, kyllager och kontor. Jordbro har utvecklats till Stockholms största logistiska hub, och det är inte konstigt med tanke på det effektiva läget, särskilt med gods som kommer in från södra Sverige och i framtidens Norvik.
 • Total yta

  10000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 000
Lager/Logistik 9 000

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jordbromalm 6:12

Planlösning:

Optimeras efter önskemål.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett av Stockholms största logistikområden med 170 företag och 4000 arbetsplatser. Här finns närhet till friluftsområdet Ängarna, perfekt för lunchmotion eller promenadmöten. Helt nära ligger också Haninge Rackethall, en ishall och en utomhusisbana. I närheten finns möjlighet till ridning, och i Jordbro finns ett elljusspår samt Höglundabadet med sin 25-metersbassäng.

Företag i närheten:

Coca Cola, Kemetyl, Tretti.se mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns goda parkeringsmöjligheter för både besökare och medarbetare i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Som ett av regionens största arbetsområden med 4000 arbetsplatser finns gott om restauranger och service i närheten. I Jordbro Centrum, endast 500 meter från fastigheten, finns komplett utbud av service med bl a Apotek och bank.

Kommunikationer:

Som logistikhub är goda kommunikationer en självklarhet. Med buss: Ständiga avgångar – 30 minuter från Stockholm City. Pendeltåg: 500 m till pendeltågsstationen i Jordbro. Med bil: Mycket smidig anslutning direkt till/från Nynäsvägen (väg 73) och Haningeleden.

Skyltläge:

God exponering mot Jordbro Industriområde, en av regionens ledande logistikhubar med bl a Coca Cola i närheten och stor exponering av förbipasserande.


Övrig information

Övrigt:

Takhöjd 12m, 10 lastportar planerade, 45 p-platser.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Thomas Jonasson

Uthyrningschef

Thomas Jonasson

thomas.jonasson@profi.se

070- VISA NR 070-293 88 46

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Rörvägen 12

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör