Kista
| Kista

Favorit Dela

Arne Beurlings Torg 9C

Kontor med vy över Arne Beurlings torg.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    645 m²

  • Hyra:
Välkommen till denna trevliga kontorslokal på Arne Beurlings torg mitt i centrala Kista. Med en fin vy över torget och med direkt närhet till flertalet lunchrestauranger, är detta den optimala platsen att jobba. Goda kommunikationer, fina promenadstråk och närhet till det stora utbudet av butiker och restauranger i Kista Galleria.
  • Total yta

    645 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lidarände 1

Våningsplan:

3

Planlösning:

Trevlig kontorslokal på tredje våningen med utsikt över torget. Bra planlösning med konferensrum och dusch i lokalen.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen vid Arne Beurlings torg invid Kistamässan och Victoria Tower med både hotell, kontor, konferens, restaurang och en trevlig skybar. Det finns gott om restauranger och café, gym och frisör i närområdet.

Närservice:

I närområdet finns den populära lunchrestaurangen Upper East samt Waynes coffé och Victoria Tower. Inom kort öppnar en padelhall i fastigheten mittemot. Kista Galleria finns på några minuters promenad.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, buss eller bil. Med pendeltåget (Helenelund) når ni Stockholm, Arlanda och Uppsala på ett smidigt sätt. Det är direktanslutning till både E4 och E18. Flygbussar till Arlanda och Bromma flygplatser stannar i Kista. Under 2023 planeras tvärbanan trafikera Kista med hållplats på torget.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

Natalia Ben Jemia

Uthyrare

Natalia Ben Jemia

natalia.benjemia@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 01

Marknadsförs av Klövern AB
Kanalvägen 15
18330 Täby
klovern.se
Arne Beurlings Torg 9C

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör