Tyresö
| Tyresö

Favorit Dela

Industrivägen 13

Nu har du möjligheten att hyra ett välplanerat kontor nära Tyresö Centrum. Perfekt för ett mindre företag.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  1 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 105 kr/m² och år, Kyla/Värme 150 kr/m² och år.

 • Storlek:

  97 m²

Kontoret är uppdelade i öppna och enskilda arbetsrum. Här finns också ett mötesrum och ett generöst pentry. Fastigheten har hiss. För den bilburne ligger parkeringen precis utanför byggnaden.
 • Total yta

  97 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 97 1 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1500


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Järnet 6

Byggår:

1982

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger intill påfart Tyresövägen (229), en kilometer från Tyresö Centrum och nära service och kommunikationer.

Närservice:

I närområdet finns två restauranger, gym, en livsmedelsbutik och bank. På promenadavstånd ligger Tyresö Centrum med stort utbud av matställen, banker, systembolag, matbutiker och annan service. Nyligen har centrumet utökats med ett antal nya butiker.

Kommunikationer:

Kommunikationerna till och från Tyresö är goda. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och via motorvägen når du Stockholm på 20 minuter. Flera busslinjer kör sträckan Gullmarsplan - Tyresö. I närområdet går busslinjerna 875, 873 och 872 via Tyresö Centrum till Gullmarsplan. Restiden är cirka 18 minuter. Du tar dig till Stockholm city med gröna linjen från Gullmarsplan på ungefär 10 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AM

Uthyrare

Alan Marofi

alan.marofi@kungsleden.se

08-5 VISA NR 08-55105355

072- VISA NR 072-0902985

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Industrivägen 13

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör