Mariehäll
| Bromma

Favorit Dela

Adolfsbergsvägen 11 - 13

Modernt kontor med öppen planlösning ca 110 arbetsplatser i Bromma.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  2020-01-01

 • Hyra:

  1 550 kr/m²/år. Ej specificerad: sopor 20 kr/m² och år, värme 100 kr/m² och år, fastighetsskatt 25 kr/m² och år.

 • Storlek:

  1 658 m²

Ljust kontor ca 1 665 kvm med öppen planlösning för ca 110 medarbetare. Lokalen kan länkas med interntrappa till våning 7 med ytterligare ca 460 kvm. ELTEL är den dominerande hyresgästen som bott länge i fastigheten och nu förlänger sitt hyreskontrakt i förtetade lokaler vilket ger ett ledigt plan från årsskiftet. Fastigheten med sitt utmärkta läge mellan centrala Sundbyberg och Bromma flygplats erbjuder den närhet till kommunikationer, bilvägar och all upptänklig service. Tvärbanan med station Bälsta bro ligger endast 5 minuters promenad från fastigheten och med ytterligare 5 minuter är man framme vid Sunbybergs station med T-bana / Pendeltåg / Fjärrtåg. I Sunbyberg och Bromma Blocks hittar man önskad service, allt på endast 5 - 10 minuters promenad avstånd.
 • Total yta

  1658 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 658 1 550

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1550


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Archimedes 2

Byggår:

1979

Våningsplan:

6


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastkaj - lastbil

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1 100 företag, gränsar till Sundbyberg och har ett vackert läge intill Bälstaån. Hela området med Bromma Blocks, Tvärbanan, Bromma flygplats, Sunbybergs otroliga tillväxt samt den expansiva utbyggnaden av bostadsområden, skapar en mycket levande och dynamisk plats för arbete och boende. Allt känns som nära till och har blivit en förlängning av innerstaden.

Närservice:

Här hittar du all service, restauranger i närområdet, Bromma Blocks och Sundbygerg på gångavstånd erbjuder allt du kan önska.

Kommunikationer:

Mariehäll ligger som en mittpunkt och det är alltid lätt att ta sig hit. Tvärbanan går från Sickla Udde, Gullmarsplan/Globen, Liljeholmen, Alvik, genom Bromma med en hållplats mitt i Mariehäll, genom Sundbyberg fram till Solna Station med Mall of Scandinavia. Området trafikeras även av ett flertal busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö station, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med nähet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, tar dig till övriga destinationer i Sverige och Europa.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lars Ellsäter

Uthyrare

Lars Ellsäter

lars.ellsater@ferax.se

070- VISA NR 070-611 65 58

Marknadsförs av FERAX - AKSP AB
Hammarby Allé 120
12065 Stockholm
ferax.se
Adolfsbergsvägen 11 - 13

Om FERAX - AKSP AB

FERAX – AKSP styrka är att hela tiden tänka på helheten. Med över 30 år i branschen har vi full koll på marknaden! Vi vågar påstå att vi efter alla år förstår fastighetsägarens alla faser. Ett mycket stort antal uthyrningar och projekt, har också gett oss på hur lokalsökande företag resonerar och prioriterar. Projekt där miljö, kvalitet och samordning används skapas en kostnadseffektiv och kundorienterad produkt. Framför allt tror vi inte att det finns något motsattsförhållande mellan de olika sidorna. En bra affär har bara nöjda parter.

Fler annonser från denna annonsör