Hyllie Vattenparksgata 12

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

191 - 783 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

I populära Hyllie sticker kontorsfastigheten The Edge ut. En fastighet med gott om utrymme för företag att växa och människor att utvecklas.

The Edge är Hyllies nya signaturbyggnad för företag som vill vara i framkant. Den karaktäristiska arkitekturen är formad som ett strykjärn med fri sikt i alla vädersträck. Fastighetens entré blir välkomnande med över 4 meters takhöjd där konstverket kristaller reflekteras i det härliga ljusinsläppet. Entrénplan blir navet för fastighetens hyresgäster. Där kan man starta arbetsdagen med en morgonkaffe i restaurangen eller i den gemensamma loungen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 191 783

Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

3

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra i intilliggande P-huset Mässan. Det finns idag 6 laddplatser för elbilar.

Närservice:

Stort utbud i Hyllie med handel, arena, hotellrum, grönområden och badhus.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med tåg, buss och bil.
Hyllie Vattenparksgata 12

Om Midroc Properties AB

Midroc Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 33 miljarder kronor. Fokus är inriktat på Södra Sverige, Storstockholmsområdet och Uppsala. Läs mer på midroc.se/properties.   Midroc Properties ingår i Midroc Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Midroc Properties AB

Jungmansgatan 12

21119 Malmö

www.midroc.se

Fler annonser från Midroc Properties AB