Drottninggatan 1

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

614 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

CENTRALT BELÄGEN LOKAL PÅ STORA TORGET

Centralt belägen lokal finns nu tillgänglig på Stora Torget. Lokalen har entré och skyltfönster mot Stora Torget. Lokalen har en yta i gatuplan om 545 m². Därutöver finns en källaryta om ca 69 m². Lokalen är främst avsedd för butiksverksamhet men café- eller restaurangverksamhet är också möjlig.

Ytor

  • Total yta:

    614 m2

Ekonomi

Hyresinformation:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Öppen yta avsedd för handel, café- eller restaurangverksamhet. Butiksytan i gatuplan är 545 m² därutöver tillkommer en källaryta om ca 69 m². Lokalen har skyltfönster mot Stora Torget. Det finns även en entré ut mot innergården där det finns utrymme för en uteservering. Från denna entré finns också access dagtid via innergården till Gamla Torget. Källarytan består av personalutrymmen såsom kök, toalett, omklädningsrum mm.

Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Torget ligger mitt i Uppsalas centralaste delar och ansluter till gågatan norrut och söderut. Här finns ett stort utbud av handel, restauranger, service och kontor.

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Från Stora Torget går ett flertal av busslinjerna för stadstrafiken. Det är även mycket nära Resecentrum som är navet för Uppsalas buss- och tågkommunikationer.
Drottninggatan 1