Östermalm/Värtan | Stockholm

Favorit Dela

Hangövägen 25, hus 4 plan 6 oc

Kontorslokal med sjöutsikt uthyres på kortidskontrakt.

Beskrivning

Ljus och modern lokal som är belägen i två plan och binds samman av en interntrappa. Kontoret har en öppen planlösning med moderna och fina ytskick. Genomgående textilmatta och ett pentry på varje våning, samtalsrum samt konferensrum finns i lokalen. Då ett större ombyggnadsprojekt kommer ske i fastigheten skriver vi för närvarande hyresavtal som sträcker sig till 2020-09-30. Lokalen hyrs ut i befintligt skick. Månadskostnaden för denna lokal blir ca 103 842 kr exkl moms.
  • Total yta

    773 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 773 1 700

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1700


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Neapel 3

Våningsplan:

6


Omgivning

Närservice:

Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar. På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här. I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikationer:

Närmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller. Du tar dig även hit sjövägen med båtlinje 80 året runt. Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Palmén

Leasing Manager

Maria Palmén

maria.palmen@newsec.se

0702 VISA NR 0702-309437

0702 VISA NR 0702-309437

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hangövägen 25, hus 4 plan 6 oc