SOLNA

Favorit Dela

Frösundaleden 2B

Modernt kontor med skyltläge mot E4:an och lunchrestaurang i huset.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 800 m²

  • Hyra:
Välkommen till denna moderna kontorslokal med utmärkt skyltläge intill E4:an och lunchrestaurang i huset. Ca 170 000 fordon passerar fastigheten varje dag vilket ger ett fantastiskt skyltläge för ert varumärke. Kontorslokalen om 1 800 kvm har idag en blandad planlösning med både rumsindelade kontor och öppet landskap, men ni kan självklart anpassa lokalen efter era behov. De rumsindelade kontoren har glaspartier som släpper in ljuset mot mittkärnan. De stora fönsterna ger ett behagligt ljusinsläpp och skapar tillsammans med de ljusa ytskikten en trevlig arbetsmiljö. Den generösa takhöjden och de öppna ytorna ger lokalen en härlig rymd. Fastigheten har en fin och välkomnande entré som tar emot er och era besökare. Intill entrén finns lunchrestaurangen Sabis som varje dag serverar en härlig lunchbuffé med mat lagad från grunden. Goda parkeringsmöjligheter ges i fastighetens garage.
  • Total yta

    1800 m2


Omgivning

Kommunikationer:

Här sitter du precis utanför tullarna. Med buss till Odenplan och flygbuss är det enkelt att ta sig oavsett om du ska in till City eller ut till Arlanda. E4:an är du som kör bil ute på inom ett ögonblick.


Övrig information

Övrigt:

Fastighetens läge intill E4:an vid Haga Norra tillsammans med sin stilrena och kraftfulla arkitektur har gjort att den snabbt blivit ett landmärke för de resenärer som passerar huvudstadens norra infart varje dag.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Adolfsson

Jennifer Adolfsson

jennifer.adolfsson@castellum.se

+468 VISA NR +4686023333

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Frösundaleden 2B

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör