Gamlestaden | göteborg

Favorit Dela

Gamlestadsvägen 2-4

Är ni en start-up, eller ett mindre it-bolag? Då har vi den perfekta lokalen för er! Centralt placerad i Gamlestadens Fabriker ligger denna charmi...

Beskrivning

Är ni en start-up, eller ett mindre it-bolag? Då har vi den perfekta lokalen för er! Centralt placerad i Gamlestadens Fabriker ligger denna charmiga lokal på 70 kvm. Med utsikt över Fabrikernas takåsar upplevs lokalen som ljus och trevlig. Här får det mindre, kreativa bolaget möjlighet att sitta i ett charmigt kontor med god takhöjd samt stora fönster. Trinett finns samt WC med dusch. Gamlestadens Fabriker utvecklas just nu från fabriksområde till en urban stadsdel. Området är redan idag ett blommande entreprenörsstråk med större e-handelsbolag och trevliga mindre verksamheter och butiker. Här blandas den lilla start-upen med det stora företaget i en härlig mix som är en grogrund för nya tankar och idéer. Läs mer om områdets utveckling på gamlestadensfabriker.se.http://www.platzer.se/wp-content/uploads/2019/10/Långv_GF_instrumental.mp4
  • Total yta

    70 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Olskroken 18:7

Byggår:

1733

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

Gamlestaden är ett av kommunens fem tillväxtområden och är inne i en expansiv fas. Här reser sig nu Gamlestads torg upp ur den gamla buss- och spårvagnshållplatsen där kontor, världslitteraturhus och resecenter kommer blandas i en härlig mix. Den första etappen kommer stå klar i augusti 2018 och de närmaste åren kommer bostäder och hotell att etableras runt torget och vidare in i Gamlestaden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Gamlestadens fabriker finns betalparkeringar och ett parkeringsgarage och på andra sidan Gamlestadsvägen finns stora parkeringsytor.

Närservice:

I Gamlestaden finns ett rikt utbud där lunchrestaurangerna speglar den mångfald som bor här. Specifikt i fabriksområdet finns en salladsbar, vårdcentral och en vintagebutik med möbler från olika tidsepoker. På andra sidan Gamlestadsvägen ligger Kristinedals Träningscenter med både gym och simhall. Utmed Artellerigatan finns den närmaste mataffären där man också hittar ett större utbud av lunchrestauranger, Systembolag, frisörer, konditorier och caféer.

Kommunikationer:

På andra sidan Säveån ligger den nya kollektivtrafiksknutpunkten Gamlestads torg. Härifrån avgår spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11, bussarna 58, 78, 167 och 519 samt pendeltågen mellan Göteborg-Vänersborg och Göteborg-Ale. Till Gamlestaden åker man smidigt med bil. Stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Henrik Sellgren

Henrik Sellgren

henrik.sellgren@platzer.se

031- VISA NR 031-62 53 30

0724 VISA NR 0724-53 53 44

Marknadsförs av Platzer Fastigheter AB
platzer.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gamlestadsvägen 2-4