Vasagatan 58

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara Dela
Yta

107 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en trevlig kontorslokal i äldre stil och med fantastiskt bra centralt läge, precis mellan Heden-Kungsportsavenyen/Valand.

Nu finns möjlighet att hyra en trevlig kontorslokal i samma fastighet som välkända restaurang Kometen. Läget är mycket centralt, men lättillgängligt på alla sätt och vis, precis mellan Heden och Kungsportsavenyen/Valand. Hit kan man lätt ta sig med både bil som med allmänna kommunikationsmedel. Lokalen kommer ytrskickts renoveras för den nya kyresgästen och pentry kommer sättas in.

Ytor

  • Total yta:

    107 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vasagatan 58

Våningsplan:

4

Antal rum:

6

Planlösning:

Rumsindelad lokal med 2 st möjliga entrédörrar.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Närservice:

All tänkbar service i närområdet.

Vasagatan 58

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

43137 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler från Lokalisera AB