Hurva
| Hurva

Favorit Dela

Äspinge 530

På Äspingevägen 530 finner ni allt från kontor, garage, verkstad, lager och uppställningsyt. En optimal fastighet för er inom industri och logistik.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 349 m²

 • Hyra:
Stora öppna garage/förrådsytor, reperationshall, tvätthall och kontor. Här finns goda möjligheten till att etablera sin verksamhet precis intill Hurva och nära anslutning till Eslöv. Fastigheten bjuder på bra uppställningsytor för både fordon, material och maskiner. Gemensamma utrymmen för omklädningsrum och lunchrum. Lokalen står hyresledig idag, vilket möjliggör snabbt tillträdde till ytan. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!
 • Total yta

  1349 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Äspinge 5:30

Byggår:

1987


Omgivning

Omgivning/natur:

Hurva är en tätort i Eslöv kommun och kyrkby, med nära anslutning till E22 och den gamla riksvägen som löper igenom byn. Tätorten ligger sydväst om Eslöv med ca 14 km avstånd. Fastigheten ligger 1 km söder om Hurva som du lätt tar dig till via den gamla riksvägen. Stora öppna ytor runt fastigheten, belägen runt mindre bostäder och öppna åkerfält.

Närservice:

Fastigheten ligger bland öppna åkerfält och nära anslutning till centrala Hurva och bostadsområden. Ett par hundra meter från fastigheten finns restaurangen Hurva Gästgivaregård.

Kommunikationer:

Bil: Smidigt att ta sig till och från fastigheten. Åk på E22 och ta avfarten Hurva. Åk sen på den gamla riksvägen ca 500 m och fastigheten ligger på den högra sidan av vägen. Buss: Precis utanför fastigheten stannar buss 436 Hurva Vikedal. Bussen tar er vidare till Hurva centrum eller Eslöv station. Cykel: Det går även bra att cykla till fastigheten från centrala Hurva via den gamla riksvägen.

Vägbeskrivning:

Det är smidigt att ta sig till och från fastigheten. Åk på E22 och ta avfarten Hurva. Åk sen på den gamla riksvägen ca 500 m och fastigheten ligger på den högra sidan av vägen..


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hannah Eriksson

Uthyrare

Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-4271166

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Äspinge 530

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör