Äspinge 530

Hurva , Hurva
Spara Dela
Spara Dela
Yta

1 349 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

På Äspingevägen 530 finner ni allt från kontor, garage, verkstad, lager och uppställningsyt. En optimal fastighet för er inom industri och logistik.

Stora öppna garage/förrådsytor, reperationshall, tvätthall och kontor. Här finns goda möjligheten till att etablera sin verksamhet precis intill Hurva och nära anslutning till Eslöv. Fastigheten bjuder på bra uppställningsytor för både fordon, material och maskiner. Gemensamma utrymmen för omklädningsrum och lunchrum. Lokalen står hyresledig idag, vilket möjliggör snabbt tillträdde till ytan. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!

Ytor

  • Total yta:

    1349 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Äspinge 5:30

Byggår:

1987

Teknisk information

Takhöjd:

4,1 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Hurva är en tätort i Eslöv kommun och kyrkby, med nära anslutning till E22 och den gamla riksvägen som löper igenom byn. Tätorten ligger sydväst om Eslöv med ca 14 km avstånd. Fastigheten ligger 1 km söder om Hurva som du lätt tar dig till via den gamla riksvägen. Stora öppna ytor runt fastigheten, belägen runt mindre bostäder och öppna åkerfält.

Närservice:

Fastigheten ligger bland öppna åkerfält och nära anslutning till centrala Hurva och bostadsområden. Ett par hundra meter från fastigheten finns restaurangen Hurva Gästgivaregård.

Vägbeskrivning:

Det är smidigt att ta sig till och från fastigheten. Åk på E22 och ta avfarten Hurva. Åk sen på den gamla riksvägen ca 500 m och fastigheten ligger på den högra sidan av vägen..

Kommunikationer

Bil: Smidigt att ta sig till och från fastigheten. Åk på E22 och ta avfarten Hurva. Åk sen på den gamla riksvägen ca 500 m och fastigheten ligger på den högra sidan av vägen. Buss: Precis utanför fastigheten stannar buss 436 Hurva Vikedal. Bussen tar er vidare till Hurva centrum eller Eslöv station. Cykel: Det går även bra att cykla till fastigheten från centrala Hurva via den gamla riksvägen.
Äspinge 530

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

13130 Nacka

www.nordicpm.se

Fler från Nordic PM AB