Åbro
| Mölndal

Favorit Dela

Argongatan 9

Kontorslokal, med bästa läge i Mölndal/Åbro. Nu finns det enbart 1 yta kvar för företag som söker smart lokalisering.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    430 m²

  • Hyra:
Här ges nästa hyresgäst möjlighet att själva vara med och påverka sitt nya kontor. Kvarvarande outhyrd kontorsyta är totalt 800 m2, som också går att dela upp i 370/430 m2. Med den generösa takhöjden finns möjlighet att skapa ett häftigt kontor, med öppen planlösning. Utöver interiör total renovering kommer fastigheten även få en modern facelift, med modern färgsättning av fasaden. Parkering direkt utanför och buss Lila Express/buss 758 (3/5 minuter till Mölndal Centrum/Station) 30 meter från entrén gör lokalen lämplig för företag som värderar tillgänglighet för anställda och besökare. Lokalens hjärta omringas i sin tur av en atriumgård/uteplats. Runt om detta finns rumsindelade kontor, gott om mötesrum, stort lunchrum och allmänutrymmen. Hör av er till oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort.
  • Total yta

    430 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Argongatan 9

Våningsplan:

2

Antal rum:

90


Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Närservice:

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Kommunikationer:

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Argongatan 9

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör