Jungmansgatan 12

Västra hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Här finns kontorslokalerna som tar din verksamhet till en helt ny nivå!

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund och med gott om service och restauranger i närområdet. I fastigheten finns en bemannad reception och allt från coworking och kontorshotell till lite större kontor, till mindre butiker, Restaurang Eatery och Café Gateau. I fastigheten erbjuder vi även egen konferensservice i moderna konferenslokaler som samtliga hyresgäster dessutom kan hyra till medlemspris. Hyresgäster får också via WTC Klubb tillgång till utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk som passar just dina behov. Denna kontorslokal om ca 215 kvm (orange markering i lokalritningen vid rubriken Dokument nedan) håller absolut högsta klass, där några av egenskaperna är 3 meter i takhöjd, generösa ljusinsläpp och högklassigt inneklimat året om. Lokalen har en ljusgrå textilmatta, helkaklade toaletter, kök med kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Bredvid rubriken Dokument finns två lokalritningar, där den första visar hur lokalen är utformad idga, och den andra visar ett förslag på hur lokalen skulle kunna byggas om.

Ytor

  • Total yta:

    215 m2

Utförande

Våningsplan:

4

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns flertalet gatuparkeringar i närområdet inklusive laddstolpar. Det finns även viss tillgång till platser i varmgarage i huset.

Närservice:

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m. I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde. I grannfastigheten ligger även en större padelanläggning i vilken medlemmar får rabatter.

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation. Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.
Jungmansgatan 12

Om World Trade Center

Om World Trade Center World Trade Center erbjuder ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Varje dag utvecklas mängder av målinriktade människor, deras affärer och företag på World Trade Center. Skälet till det är vår unika mix av flexibla kontorslösningar, smarta servicekoncept och affärsdrivande nätverk, både lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder allt från en postbox till coworking, kontorshotell och egna kontor. World Trade Center drivs på licens från World Trade Centers Association där Granitor Properties äger licensen för WTC i Malmö, Lund och Helsingborg.

World Trade Center

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fler annonser från World Trade Center