Stockholm | Kista

Favorit Dela

Borgarfjordsgatan 16

Unik lokal i markplan med egen entré och industrikänsla a la New York mitt i expansiva Kista.

Beskrivning

Välkommen till Volt Campus, den spännande och kreativa miljö med stora, ljusa ytor dessa fd. industrilokaler bjuder in till. En modern fabrik där resultatet av vad ditt företag producerar inte längre är av endast fysisk karaktär. Volt Campus har ett utmärkt skyltläge mot såväl Borgarfjordsgatan som Hanstavägen och där Ericsson blir din närmaste granne i en av huskropparna. Bland övriga nyinflyttade hyresgäster märks Munters AB, Effective Communication AB och R3M AB. Lokalerna är i grunden i gott skick och när vi vet hur du vill ha just din lokal avseende planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. blir den efter anpassningarna en unik hybrid av klassisk industrikänsla och toppmodern, representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.
  • Total yta

    482 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 481 482
  • Ytbeskrivning

    Den här ytan ligger i markplan, är nyrenoverad och tjänstgör idag som entré till fastigheten. Den kommer dock att vara möjlig att hyra som en egen lokal och passar utmärkt som kontor, showroom, butik elr liknande.

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Reykjavik 1

Byggår:

1987

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

1 av 6

Planlösning:

Lokalen ligger i markplan och fungerar fn entré till fastigheten, är nyrenoverad och huvudsakligen i öppen planlösning, med ett separat rum om ca 80 kvm som idag fungerar som ett kontor. Ytorna kan naturligtvis anpassas både vad gäller rumslösningar mm, så att den efter anpassningarna blir perfekt för er; en toppmodern, representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i, vare sig det är ett kontor, showroom eller kanske tom en butik du söker.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Volt Campus ligger helt centralt mitt i Kista, och är därmed lätt nåbar både med bil, T-bana, bussar och pendeltåg.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Närmsta granne i norr ligger den lilla men trevliga Kista Gård Park.

Företag i närheten:

I Kista verkar ca 70 000 personer i något av de 10 000 företag som finns där. Merparten återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, som f.ö. är närmsta granne med en av sina utvecklingsavdelningar, IBM, Microsoft, Intel m. fl. Men även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag är välrepresenterade i Kista. Dessutom har både KTH och Stockholms universitet filialer för utbildning och forskning här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja, p-platser utomhus samt i garage i fastigheten med cykelparkering med omklädningsmöjligheter, El-platser och Biltvätt

Närservice:

Volt Campus ligger ca 200 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m. I fastigheten finns även en restaurang som under hösten öppnar i ny regi. Kistamässan ligger några kvarter bort vid Victoria Tower och med Scandics nya hotell som erbjuder möjligheter till möten och konferenser

Kommunikationer:

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning i Akalla vid Hanstavägen, som i sin tur leder rakt ner till fastigheten. - T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 5 minuters promenad och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station. - Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 15 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda. - Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping. -Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Skyltläge:

Bästa möjliga skyltläge både mot Borgarfjordsgatan och Hanstavägen

Vägbeskrivning:

Volt Campus ligger centralt i Kista längs med Borgarfjordsgatan och Hanstavägen. Från E4 norrgående tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som en tvärgata vid trafikljus, där tar man till vänster och sedan följer till nästa tvärgata som är Borgarfjordsgatan, då man tar till vänster. Volt Campus ligger sedan på nr 16, höger sida.


Övrig information

Övrigt:

Lokalen är lämpliga inte bara som kontor, utan även för företag som har behov av showroom eller butik som en del av sin verksamhet. In- och utlastnings möjligheter och p-platser för besök i direkt anslutning är ovanligt bra.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MG

Uthyrning

Markus Gahnfelt

mg@nordika.se

0739 VISA NR 0739-808041

Marknadsförs av Nordika Förvaltning AB, c/o Nordika Fastigheter AB
nordika.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Borgarfjordsgatan 16