City
| Göteborg

Favorit Dela

Nils Ericsonsgatan 17

Moderna och flexibla kontorslokaler i Femman. Möjlighet att hyra helt våningsplan!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  5 780 m²

 • Hyra:
Unik möjlighet att hyra moderna och nyrenoverade kontorslokaler i den centralt belägna byggnaden Femman. Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i direkt anslutning till byggnaden. Här finns möjlighet att hyra ett helt våningsplan. Det hela våningsplanet ger möjlighet till entréer från flera olika gatuadresser. Planlösningen är flexibel och är lätt att anpassa till hyresgästens önskemål och verksamhet. Lokalerna är beräknade att vara inflyttningsklara i Q3 2021.
 • Total yta

  5780 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nordstaden 8:24

Renoveringsår:

2020

Våningsplan:

5 av 6


Omgivning

Omgivning/natur:

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och här erbjuder vi kontor mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten har kontorsentréer med adress Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19.

Närservice:

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kommunikationer:

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Oscar Backteman

Oscar Backteman

oscar.backteman@hufvudstaden.se

08-7 VISA NR 08-762 91 07

Anki Håkansson

Anki Håkansson

anki.hakansson@hufvudstaden.se

031- VISA NR 031-710 21 26

Marknadsförs av Hufvudstaden AB
NK 100
11177 STOCKHOLM
hufvudstaden.se
Nils Ericsonsgatan 17