Centrum
| Trelleborg

Favorit Dela

Algatan 32

Butikslokal på mycket bra läge i Trelleborgs centrum.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    98 m²

  • Hyra:
Butikslokal på mycket bra läge i Trelleborgs centrum. Lokalen ligger på den del av Algatan som är gågata. HM öppnar sin nya butik under våren 2020 snett över gatan. Butiken har stora skyltfönster mot gågatan. Lokalen är ledig för snabb inflyttning.
  • Total yta

    98 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är centralt belägen på Algatan i Trelleborgs stadskärna. Nära till Stortorget och Stadsparken samt till Trelleborgs Hamn. Det är enkelt att ta sig runt både med buss och det finns ett antal närliggande parkeringsplatser.

Kommunikationer:

Från Trelleborgs tågstation går det att ta sig till resten av Skåne med tåg och buss.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Richard Wihlborg

Richard Wihlborg

richard.wihlborg@relier.se

0763 VISA NR 0763-037900

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Algatan 32

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör