Lahäll
| Täby

Favorit Dela

Älgstigen 43

Hyr ett eget hus, företagsvilla med rätt till övernattning.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Omgående

 • Hyra:

  1 650 kr/m²/år. Ej specificerad: fastighetsskatt 90 kr/m² och år.

 • Storlek:

  400 m²

Älgstigen 43 i Täby/Lahäll erbjuder en modern fastighet är i två plan om vadrdera ca 180 kvm samt en källare på ca 40 kvm. De två planen är uppdelade i vardera 3 enheter med egna kök och våtutrymmen. Fastigheten hys ut i sin helhet eller två företag. Fastigheten kan även förvärvas. Vid hyra av hela fastigheten ingår en Friggebod samt hela trädgården och parkeringsytan för ca 15 bilar. Årskostnad kronor 660 000, värme/el/f-skatt tillkommer.
 • Total yta

  400 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 400 1 650

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1650


Utförande

Fastighetsbeteckning:

lahäll 19:2

Byggår:

1989

Renoveringsår:

2012


Omgivning

Omgivning/natur:

Allmänt Lahäll är en kommundel i södra delen av Täby kommun, Stockholms län. Lahäll ligger i den sydöstra delen av kommunen och gränsar i söder till Djursholm i Danderyds kommun, i väster till Roslags-Näsby samt i norr och öster mot Näsbypark.

Närservice:

Närhet till shopping i Mörby, Täby samt Näsbypark Centrum och nya Enebyberg centrum.

Kommunikationer:

Kommunikation Det finns goda kommunikationer i Lahäll. Både mot Roslagen och mot Stockholm City. Buss samt tåg (Roslagsbanan) finns i närområdet. Roslagsbanana 600 meter till Enebybergs station , något längre till station Lahäll. Med E18 når du snabbt och enkelt Stockholm city och anslutande vägsystem.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lars Ellsäter

Uthyrare

Lars Ellsäter

lars.ellsater@ferax.se

070- VISA NR 070-611 65 58

Marknadsförs av FERAX - AKSP AB
Hammarby Allé 120
12065 Stockholm
ferax.se
Älgstigen 43

Om FERAX - AKSP AB

FERAX – AKSP styrka är att hela tiden tänka på helheten. Med över 30 år i branschen har vi full koll på marknaden! Vi vågar påstå att vi efter alla år förstår fastighetsägarens alla faser. Ett mycket stort antal uthyrningar och projekt, har också gett oss på hur lokalsökande företag resonerar och prioriterar. Projekt där miljö, kvalitet och samordning används skapas en kostnadseffektiv och kundorienterad produkt. Framför allt tror vi inte att det finns något motsattsförhållande mellan de olika sidorna. En bra affär har bara nöjda parter.

Fler annonser från denna annonsör