MALMÖ

Favorit Dela

Jägershillgatan 18

Utsikt från översta våningen!

Beskrivning

Lokalens yta är idag på ca 1040 kvm men går att dela av till två lokalen med minsta yta om ca 430 kvm. Planlösningen är idag rumsindelad och går att ändra om till öppet kontorslandskap . Ny hyresgäst har stor möjlighet att påverka såväl planlösning som materialval i lokalen.
  • Total yta

    1040 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 430 1 040

Utförande

Våningsplan:

4


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter vilka disponeras fritt av hyresgästerna. Gästparkeringarna finns placerade vid entrén.

Närservice:

Fastigheten ligger ca 5 min ifrån Jägersro Center med livsmedels- och klädesbutiker, caféer, restauranger, systembolag, mfl. Övrigt i närheten: Bensinstation, Mekonomen, Svensk bilprovning, Handelsbanken, McDonalds och andra matställen.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationsförbindelser med bil och buss. Fastigheten ligger i nära anslutning till E65 och Inre- och Yttre Ringvägen. Stadsbusslinje med täta avgångar går i området.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christel Zaar

Christel Zaar

christel.zaar@castellum.se

+464 VISA NR +4640383730

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Jägershillgatan 18

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör