MALMÖ

Favorit Dela

Jägershillgatan 18

Nya möjligheter!

Beskrivning

Här finns stora möjligheter för dig som hyresgäst att vara med och påverka såväl planlösning som materialval. Lokalens yta är idag ca 1040 kvm men möjlighet finns att slå samman den med intillliggande lokal som är ca 690 kvm då har du hela 1730 kvm kontor på en våning.
  • Total yta

    1040 m2


Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Planlösningen är idag rumsindelad men här finns också möjlighet att bygga om till ett kontor med öppen planlösning.


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter vilka disponeras fritt av hyresgästerna. Gästparkeringarna finns placerade vid entrén.

Närservice:

Fastigheten ligger ca 5 min ifrån Jägersro Center med livsmedels- och klädesbutiker, caféer, restauranger, systembolag, mfl. Övrigt i närheten: Bensinstation, Mekonomen, Svensk bilprovning, Handelsbanken, McDonalds och andra matställen.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationsförbindelser med bil och buss. Fastigheten ligger i nära anslutning till E65 och Inre- och Yttre Ringvägen. Stadsbusslinje med täta avgångar går i området.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christel Zaar

Christel Zaar

christel.zaar@castellum.se

+464 VISA NR +4640383730

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Jägershillgatan 18

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör