Ringön
| Göteborg

Favorit Dela

Exportgatan 34

Nu erbjuds en lokal om 1460 kvm som passar för bilhall, verkstad, rekond och kontor! Oljeavskiljare i lokalen finns. Anpassas efter er!

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 460 m²

 • Hyra:
Nu erbjuds en lokal som är perfekt för bilhall och verkstad! Lokalen är på totalt 1060 kvm och inhägnade utomhusytan på 400 kvm. Önskas mer utomhus yta är det möjligt att få det! Idag används lokal som bilhall, verkstad, rekond och kontor. Från verkstadsdelen finns portar och lastbrygga vilket gör det smidigt med in- och utlast. Lokalen är öppen och har stora fönsterpartier vilket gör lokalen ljus och fin. Lokalen är centralt belägen och här kommer man snabbt ut på de större ledena! Lokalen går att anpassa efter nästa hyresgäst och går att dela upp.
 • Total yta

  1460 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

BACKA 97:9

Planlösning:

Öppen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Här finns närhet till E6:an och Göteborgs city. Runt i området finns flertalet lunchrestauranger, friskvård, kontor och handel.

Närservice:

I närheten ligger lunchrestaurangen il Gusto, Lunchdax, Eva's och Dagab bland annat. På andra sidan vägen finns hotell och kring Stigs Center finns desto fler restauranger och kafeér, gym som Nordic Wellness, nöjescentret Gökboet samt handel & shopping.

Kommunikationer:

5 minuters promenad bort ligger busshållplatsen Balamundi. Härifrån tar det endast 12 minuter till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Exportgatan 34

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör