Vy från T-Bana.
Huvudentré
Kontorsplats
Vilorum/Kontor
Vilorum/Kontor
Toalett
Korridor med mellanväggar i glas för bra ljusinsläpp
Samtalsrum/Kontor
Konferens
Pentry/Kök
Pentry/Kök
Grupprum
Större kontorsrum för flera sittande.
Vy mot Galleria från infarten till fastigheten.
Lokalen om ca 280 kvm markerat i grönt/gult/grått.

Centralt | Kista

Favorit Dela

Danmarksgatan 46

Kontorslokal med bra mix av kontorsrum och storrum samt möjlighet till flexibel kontraktslängd utan besittningsskydd och med en förmånlig hyresnivå.

Beskrivning

Fiber finns indraget i huset. Momsbefriad verksamhet är ok!
  • Total yta

    280 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1300

Hyreskostnad:

1 300 kr/m²/år. Månadskostnad: ca 30 340 kr inkl. fastighetsskatt, vatten, värme och ventilation (25% moms tillkommer).

I hyran ingår:

Värme, skatt


Utförande

Byggår:

1983

Våningsplan:

4 av 5

Planlösning:

Bra planerad kontorslokal med kontorsrum i varierad storlek, flertalet fönster i varje rum samt med glaspartier mot korridor vilket gör lokalen luftig. Två toaletter med bra standard och fullutrustad pentry/kök i ek mot lokalens och byggnadens ena kortsida. Lokalen har i övrigt praktiskt plastmatta för enkelt underhåll och ljusmålade väggar förutom i pentryt där man lagt trägolv. Konferensrum för ca 12 sittande invid pentryt och bra utrymmen för städ samt förvaring. Hiss finns i byggnaden.


Teknisk information

Ventilation:

Ja, med komfortkyla.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kista är under ständig utveckling och ett av Stockholmsregionens mest betydelsefulla område. Här tillförs moderna bostäder, nya mötesplatser och kommersiell service i form av nya restauranger, butiker, kontorsbyggnader etc i en rasande takt.

Företag i närheten:

Andra företag i byggnaden: Kista Rygg & Idrottsklinik, Tandregleringen i Kista, Kista Racket Center, Kista sjukgymnastik, Next Wave Consulting Ab, Bemando AB, We Teach Sales Sweden AB m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra för tillkommande hyresgäst, kostnad 600 kr/mån exkl. moms. Besöksparkering finns med några platser och flertalet i närliggande Kista Centrum.

Närservice:

Med Kista Galleria precis invid så är servicenivån mycket bra. Flera mataffärer, systembolag, shopping samt med mångfald av restauranger så har man i princip allt man kan tänka sig precis runt knuten. Då lokalen är belägen i samma byggnad som Kista Racket Center så har man möjlighet till både badminton, bordtennis, squash, racquetball och gym i direkt anslutning.

Kommunikationer:

Kista T-Bana ligger endast ca 200 meter bort och med tre minuters promenad så hinner man handla det man behöver om man tar vägen genom Kista Galleria.

Skyltläge:

Ja, mot Hanstavägen/Danmarksgatan/Borgarfjordsgatan samt givetvis mot Kista Galleria.


Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd och upp till två års kontrakt som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader. Momsbefriad verksamhet är ok.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KR

Kristian Rantaniitty

kristian@lokaldirekt.se

072- VISA NR 072-039 23 01

072- VISA NR 072-039 23 01

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
lokaldirekt.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Danmarksgatan 46

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör