Inom Vallgraven
| Göteborg

Favorit Dela

Ekelundsgatan 4

Öppen lokal som idag är rå och har industrikänsla! Möjlighet att skapa en takterrass.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  474 m²

 • Hyra:
Nu erbjuds en lokal om 474 kvm i centrala stan. Lokalen är idag helt rå och har härlig industrikänsla! Lokalen är belägen i gatuplan och har stora skyltfönster ut mot gatan. Här är det bara fantasin som sätter gränser - lokalen kan bli antingen restaurang, kontor eller showroom. Eller varför inte en kombo? Lokalen går att anpassa efter nästa hyresgästs verksamhet och önskemål! Här finns också möjlighet att skapa en takterrass på ca 170 kvm.
 • Total yta

  474 m2


Utförande

Planlösning:

Flexibel.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Från lokalen kan man ser ner på populära Magasinsgatan - här ligger bland annat Magazzino, Basque, Puta Madre och Restaurant 2112. Här ligger också caféet Da Matteo och härliga butiker Artilleriet. Här finns mycket shopping och service - gym, frisör, apotek, Närhälsan, skolor och liknande.

Närservice:

Här finns all tänkbar shopping och service - lunch- och kvällsrestauranger, caféer, frisör, gym som Friskis&Svettis och Fitness24Seven, skola, hotell, tandläkare, vårdcentral, Biljardpalatset samt parkeringshus och busshållplats.

Kommunikationer:

Buss- och spårvagnshållplatsen Domkyrkan är närmst. Härifrån går buss 16, 19 och 25 samt spårvagn 1, 2, 6, 7 och 11.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Ekelundsgatan 4

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör