Zinkensdamm
| Stockholm

Favorit Dela

Hornsgatan 79

Bekvämt och inflyttningsklart lokal. Ett rum med plats för upp till 9 platser + tillgång till mötesrum och konferensrum, kök, och övriga utrymmen.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Efter överenskommelse

 • Hyra:

  Priset beror på hur många arbetsplatser ni behöver i hyran ingår även datafiber, el, städning, kaffe, värme och fastighetsskatt. Moms tillkommer.

 • Kontrakt:

  Underhyresgäst till sittande förstahandshyresgäst

 • Storlek:

  56 - 110 m²

Här har ni möjlighet att hyra in er hos ett väletablerat företag (del i deras ljusa och fina lokal) centralt på Södermalm. fiber (100/100), ingår gör även, städ, kaffe, fastighetsskatt, värme, vatten, el, mottagningsreception. etc.
 • Total yta

  110 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 56 110
 • Ytbeskrivning

  Lokalens finaste rum med plats för upp till 9 arbetsplatser. Hörnrum med utsikt både mot Ringvägen och Hornsgatan. I övrigt delar man mötesrum, konferensrum, luftigt ljust kök men storbalkong ut mot härlig innergård, stor entréhall även den med en balkong mot gården och en receptionen.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Planlösning:

Välplanerad och fin lokal, perfekt för ett litet företag som söker en smidig lösning. Data, larm, städning, fastighetsskatt etc. ingår. Ljust fint hörnrum med plats för upp till 9 arbetsplatser hyra från 30000kr (beroende på antal platser). Löpande och flexibla avtal.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

trapphuset


Omgivning

Omgivning/natur:

Tantolunden, Mariaberget och Mariatorget

Företag i närheten:

Ja hela Zinkensdamm och Mariatorget

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatan

Närservice:

Ja hela innerstaden

Kommunikationer:

T-bana Zinkensdamm, innerstadsbussar och Södra stationen Pendeltågstation

Skyltläge:

Nej


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

JE

Fastighetskonsult

Johanna Eriksson

johanna@shiftlokal.se

08-5 VISA NR 08-54515992

0707 VISA NR 0707404059

Marknadsförs av Shift Lokalteam AB
Drakens Gränd 6
11130 STOCKHOLM
shiftlokal.se
Hornsgatan 79

Om Shift Lokalteam AB

Shift LokalTeam är ett marknadsteam specialiserat på förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler. Företaget som är personalägt bildades redan 1992. Affärsidén är att genom vårt arbete skapa nytta för hyresgäster och värde för fastighetsägare. Våra tjänster är marknadsföring/uthyrning, köp/försäljning och inventeringar. Vår hemmamarknad är StorStockholm. Våra uppdragsgivare är både fastighetsägare och hyresgäster. Vår styrka ligger till stor del i vårt strukturerade arbetssätt som gör att vi gärna hanterar större och svårare uppgifter. Till detta kan naturligtvis läggas en gedigen erfarenhet och kompetens inom olika specialistområden. Tack vare Shift-upplägget och vår metodik skapar vi förutsättningar för effektiva insatser. Vi finns i härlig kreativ miljö i Gamla Stan.

Fler annonser från denna annonsör