Östermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Löjtnantsgatan 17-21

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  2021-10-01 Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  392 m²

 • Hyra:
Välkommen till Svea Artilleri där du har strålande kommunikationer, flexibla lokaler, vacker omgivning och city med promenadavstånd. Ta chansen att stärka ert varumärke tillsammans med utmärkt service och optimala kommunikationer. Vi erbjuder nu upp till 12 000 kvadratmeter moderna kontor i ljusa och luftiga lokaler med en flexibilitet som gör att de kan anpassas efter ditt behov och dina önskemål. Utöver de egna kontoren kommer hyresgästerna ha tillgång till reception, konferenslokaler och lunchutbud. Fastighetsägaren skräddarsyr lokalerna efter dina behov; moderniserar och höjer standarden. Beroende på vad ni önskar ordnar vi så att det blir rumsindelat, öppet landskap eller en mix. Läs mer på: https://sveakontor.com/ Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!
 • Total yta

  392 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svea Artilleri 10

Renoveringsår:

2021


Omgivning

Omgivning/natur:

I Svea Artilleri får ni ett kontor i en inspirerande miljö i den gröna delen av innerstan. Här är det lätt att uppnå en fin Work-life-balance med smidig kollektivtrafik och gröna lungor utanför dörren. Historiskt sett har området haft en viktig roll i svensk försvarsmakt, här låg länge Försvarshögskolan och Svea Artilleriregemente. Idag pulserar här stadslivet i takt med den nya tidens starkaste vapen: kunskap och innovation. Här samlas utbildningsinstitutioner och forskningsmiljöer, men också musik, idrott och nya prestigefyllda lägenhetsprojekt.

Närservice:

Svea Artilleri erbjuder ett brett utbud av service. Huset har gemensamma bemannade reception med sin tillhörande konferensanläggning och matutbud blir navet i byggnaden och kommer att vara öppen hela dagen och välkomnar dina gäster, tar emot bud och svarar i telefon. Receptionsanläggningen kan nyttjas av alla hyresgästerna och är en uppskattad service i moderna kontor. I byggnaden finns ett varmgarage med ett större antal laddplatser för elbilar och gott om cykelparkeringar. Med hissen kommer du snabbt, smidigt och tryggt upp från garaget till ditt kontor.

Kommunikationer:

Med kontor i Svea Artilleri får du och alla medarbetare en smidigare vardag. Här kan du förvänta dig strålande kommunikationer oavsett om du vill åka kollektivt, ta bilen eller cykla! Du har tunnelbanan Stadion, blåa och röda bussar precis utanför dörren och Östra station ett stenkast bort. Med bil tar du dig smidigt från Norra länken och kan parkera i en av våra 70 parkeringsplatser. Utöver detta finns det även ett smart cykelrum, quick-fix verkstad, dusch och omklädningsrum mm.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Länkar

Kontaktuppgifter

Patrik Sundberg

Patrik Sundberg

patrik.sundberg@cbre.com

0733 VISA NR 0733-498 720

0733 VISA NR 0733-498 720

Marknadsförs av CBRE
Jakobsbergsgatan 16
11144 STOCKHOLM
cbre.se
Löjtnantsgatan 17-21