Hedenstorp | Jönköping

Favorit Dela

Mogölsvägen 26

Lokal med kontinenten runt knuten.

Beskrivning

Uppe på Hedenstorp söder om riksväg 40 finns en av Jönköpings sista tomter. I området precis intill Jönköpings flygplats är Axessen belägen, en av de modernaste anläggningarna i området med golvvärme, lastkaj, portar och kontor utöver det vanliga. Här är takhöjden över 8 meter till balk vilket gör det perfekt för verksamheter inom produktion eller lager. Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an. Även den stora problematiken kring parkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Arbetsgivare som väljer Axessen kan erbjuda sina anställda fri parkering och slippa de köer som finns nere i stan. Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden och precis runt knuten ligger Jönköpings flygplats vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien.
  • Total yta

    1300 m2


Ekonomi


Utförande

Byggår:

2018

Planlösning:

Tanken är att du som hyresgäst får vara med och bestämma utformningen av lokalen. Det finns möjlighet att få kontor upp till 620 kvm. Lagret är utrustat med golvvärme vilket enligt Energimyndigheten kan minska uppvärmningskostnaden för dig som hyresgäst. Lagret utgör ca 2500 kvadratmeter och har tillhörande markportar och lastkaj. Takhöjden är 8,2 meter till underkant balk vilket är perfekt för verksamheter som är i behov av lagerhållning av olika slag.


Teknisk information

Takhöjd:

8 m

Lokalen kan nås via:

Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an.


Omgivning

Omgivning/natur:

Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden precis runt knuten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Den stora problematiken kring bristen på arkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Arbetsgivare som väljer Axessen kan erbjuda sina anställda fri parkering och slippa de köer som finns nere i stan.

Närservice:

All tänkbar service finns i Jönköpings centrum ca 6 km.

Kommunikationer:

Mycket bra kommunikationer med rikväg 40 som passerar Hedenstorp och närhet till E4:an. Bussar går ofta och det finns även möjlighet att ta cykeln till jobbet. Intill Hedenstorp ligger även Jönköpings flygplats.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare

Anders Mårtensson

anders.martensson@quadrent.se

0709 VISA NR 0709749995

0709 VISA NR 0709749995

Marknadsförs av Quadrent
quadrent.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Mogölsvägen 26

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör