Tjärhovsgatan 34, Södermalm, Stockholm - KontorKontorshotell
Tjärhovsgatan 34, Södermalm, Stockholm - KontorKontorshotell
Tjärhovsgatan 34, Södermalm, Stockholm - KontorKontorshotell
Tjärhovsgatan 34, Södermalm, Stockholm - KontorKontorshotell
Tjärhovsgatan 34, Södermalm, Stockholm - KontorKontorshotell

Södermalm | Stockholm

Favorit Dela

Tjärhovsgatan 34

Mitt på Södermalm i hjärtat av det kreativa Stockholm öppnar vi nu en fysisk mötesplats och arbetsplats för den kreativa näringen – Creative Hub STHLM.

Beskrivning

Bli en del av något mer än bara ett kontorshotell…. Mitt på Södermalm i hjärtat av det kreativa Stockholm öppnar nu en fysisk mötesplats för den kreativa näringen — Creative Hub STHLM. Här hittar du coworkingplatser, mötesrum, ett schysst loungecafé, massor av medlemsförmåner och ett nätverk av kreatörer. Vi är till för all inom den kreativa näringen oavsett om du är frilansare, VD på en multinationell reklambyrå eller studerar kommunikation, design eller webbutveckling. I ett medlemskap hos oss ingår en fysisk arbetsyta, arbetskamrater som alla jobbar inom de kreativa näringarna, inspirerande, insiktsfulla och visionära events, ett unikt loungecafé samt ett nätverk med likasinnade talanger. Creative Hub STHLM skapades ur den frustration som uppstod när vi inte hittade den optimala kontorslösningen för vårt eget lilla konsultföretag, verksamt inom kommunikation och marknadsföring. När vi nu fick chansen att utveckla en optimal arbetsplats valde vi att tillsammans med Sveriges ledande branschexperter ta ett helhetsgrepp på såväl den fysiska arbetsmiljön som på alla kringtjänster som behövs för att underlätta vår arbetsvardag från mat, telefoni, bredbandsuppkoppling, transportmedel, och ekonomitjänster till frukostseminarier, växter och konst. Oavsett om du är frilansare som letar efter en flexibel arbetsplats eller ett litet företag i kommunikationsbranschen som vill ha ett eget kontor. Sluta leta! Hos oss på Creative Hub STHLM hittar du flexplatser, fasta platser och kontorsrum. Vi välkomnar alla företag och frilansare i kommunikationsbranschen att njuta av fördelarna med en kreativ miljö, utformad för att passa dig och ditt företag, oavsett om det gäller vår lounge, våra arbetsplatser eller våra mötesrum. Ta möjligheten idag och ta del av våra early bird-erbjudanden! - Kontorsrum 10 kvm för 10 450 kr/mån (ord. 13 450) - Kontorsrum 11 kvm för 11 450 kr/mån (ord. 14 450) - Kontorsrum 13 kvm för 13 450 kr/mån (ord. 16 450) - Fast plats för 3 900 kr/mån (ord. 4 900) - Flexplats för 2 750 kr/mån (ord. 3 500) Välkommen till en enklare arbetsdag! Bli en del av oss! Norr om SOFO, öster om Medis, mitt på Söder, Creative Hub STHLM - hem för kreatörer sedan 2019!
  • Total yta

    550 m2

  • Ytbeskrivning

    Våra lokaler är utformade för att passa olika arbetssituationer allt för att ge våra hyresgäster den optimala arbetsplatsen. Varje funktion i lokalen är noga uttänkt för att skapa ett naturligt flöde i lokalen och att varje funktion är noga planerad för att skapa maximal prestation, kreativitet, välmående och vila.

Service och bekvämligheter


Utförande

Byggår:

1967

Renoveringsår:

2019


Teknisk information

Takhöjd:

2,65 m

Uppvärmning:

Ingår

Ventilation:

Ingår

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Norr om SOFO, Öster om Medis, Mitt på Södermalm

Företag i närheten:

Kontorshotell med flera företag på samma plats

Närservice:

Spaanläggningar, gym, naprapater, massageterapeuter, shopping, mat

Kommunikationer:

Nåbar via bil, kommunaltrafik, cykel, sparkcykel och gång

Vägbeskrivning:

5 minuter promenad från Medborgarplatsen


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

SM

Head of Coworking

Sebastian Martinez

sebastian.martinez@creativehubsthlm.se

0763 VISA NR 0763178618

JL

Partner

Jens Leire

jens.leire@luminoussweden.se

0763 VISA NR 0763175956

Marknadsförs av Luminous AB
creativehubsthlm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tjärhovsgatan 34